Gentle Yoga Pranayama


Detalii Eveniment

Acest eveniment are loc in fiecare saptamana 25 ianuarie 2018 pana pe 22 noiembrie 2018.
Prima sesiune incepe din 25 ianuarie 2018 6:30 pm

  • Categorie:
  • Urmatoarele sesiuni:

Aceasta clasa este foarte usoara dar are un impact major asupra starii de spirit. De ce?

Pentru ca respiratia este ca un pod intre corp si minte. Cu cat respiri mai profund cu atat mintea se relaxeaza mai mult. Fiecare clasa incepe cu 10 minute de introducere cu instructiuni si prezentare despre ce anume este prana si modul in care ne incarcam corpul cu energie vitala atunci cand practicam yoga si tehnicile de respiratie.
Nu este nevoie de nicio pregatire anterioara. Cu toate acestea daca suferi de epilepsie, atacuri de panica, probleme urechi, inima, te rugam sa consulti medicul inainte.

Vei fi ghidata 30 de minute in training-ul tehnicilor de respiratie & pranayama iar apoi vom practica 30 minute de posturi yoga pentru relaxare folosind accesorii precum caramizi, perne si paturi. La final te vei bucura de 20 minute de relaxare ghidata (yoga nidra).

Aceasta clasa este perfecta pentru cei care isi doresc sa practice yoga si sa isi relaxeze gandurile dar care prefera un stil mai usor de miscare. Iti promitem ca vei avea parte de o experienta magnifica care iti va face corpul mai flexibil, mintea mai calma si sufletul sa radieze de armonie.

Inscrie-te la urmatoarea clasa de gentle yoga & pranayama, completand formularul de inregistrare.

Înscrie-te aici!
  •  
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn