200 Yoga Teacher Training – Awaken The Yoga Teacher Within You

TREZESTE PROFESORUL DE YOGA DIN TINE este un Training Intensiv de Yoga (200 ORE) autorizat de catre Yoga Alliance USA, cea mai recunoscuta Organizatie Mondiala de Yoga.
Absolvirea acestui curs iti ofera dreptul de a preda Hatha Yoga oriunde in lume dar mai ales iti ofera o cale de transformare si evolutie personala si spirituala.

Vei invata direct de la Trupteesh Nagaraj Hurikadale, profesor de Yoga indian, care a predat yoga la peste 5000 de studenti din peste 80 de tari. Mai multi specialisti de yoga, nutritie, masaj si ayurveda vor fi alaturi de tine sa te sustina cu tehnici si informatii valoroase.

Te asteptam cu drag in septembrie la Yoga Teacher Training!
Yogi Simona & Yogi Trupta

DETALII SI INSCRIERI AICI!

_____________________________________________________

PROFIL DE YOGA TEACHER

[] Îți place să participi la clasele de yoga și ai totodată o practică de yoga constantă acasa …

[] Ești deja yoginul inspirațional din familia ta, din cercul tău de prieteni, cel/ cea care îi încurajează să exploreze profunzimea ființei lor, să experimenteze diferite posturi yoga pentru a-și vindeca corpul și sufletul și împărtășești cu ei meditații și alte practici de mindfulness…

[] Începi să recunoști față de tine faptul că dedicarea ta față de practica de yoga s-a transformat în ceva mai mult decât executarea corectă a posturilor…

[] Simți că a venit momentul să îți aprofundezi cunoștințele și înțelegerea asupra practicii Yoga și să ajuți la rândul tău alți oameni să își îmbunătățească starea de sănătate dar INCA TE INTREBI cum poți face asta…

DACA TE-AI REGASIT IN DESCRIEREA DE MAI SUS ATUNCI, „Trezește Profesorul De Yoga Din Tine” poate fi răspunsul pe care îl cauți.

Acesta este un program transformațional de 200 de ore, care îți va schimba radical practica ta obișnuită de yoga și la finalul căruia primești o certificare internațională autorizata de Yoga Alliance USA, care îți permite să predai la rândul tău tainele yoga mai departe oriunde în lume, dacă alegi să faci acest lucru.

Rezervă-ți locul ACUM: http://qyogaflow.com/yoga-teacher-training/

_____________________________________________________

CE INVETI PE PARCURSUL CELOR 200 DE ORE 

[] Totul despre asana, pranayama, meditatie, bandhas, mudre;
[] Practica si metoda de predare a peste 100 de posturi yoga, aliniament si anatomie;
[] Esenta Hatha Yoga Pradeepika si Practicarea Shatkarmas;
[] Partea spirituala si profunda despre Yoga, Koshas, Chakras, Prana, Nadis, Filosofie;
[] Introducere in Ayurveda, doshas si dieta unui yoghin;
[] Stiluri diferite de practica Hatha, Yoga nidra, Ashtanga, Vinyasa;
[] Competente de Yoga Business pentru profesori yoga de succes;
[] Codul de etica si valori pentru profesori;

Vezi toate subiectele aici: http://qyogaflow.com/yoga-teacher-training/

_________________________________________________
Cu ce ne diferentiem?

[] CUNOSTINTE EXTRA
Pe lângă aprofundarea practicii yoga, vei fi introdus/ă în tainele Ayurveda, nutriție și masaj, de unii dintre cei mai buni specialiști români.

Ai ocazia să înveți și să practici o varietate de stiluri yoga (Vinyasa, Sivananda, Yoga Flow, Yoga Nidra, Ashtanga), predate de Simona Chiriacescu, cel de-al doilea profesor de yoga.

[] ALINIAMENT POSTURI PERMANENT SI INSTRUMENTE soulful
Apreciem timpul studenților noștri, așa că am decis să îi ajutăm să fie mereu în aliniamentul corect al posturilor. Adu cu tine un stick de memorie și vei primi o copie video a celor mai importante asane și aliniamentul corect al acestora.

Primești și o serie de „instrumente” soulful care să te ajute în viitoarea ta călătorie ca și profesor yoga: manual, materiale de curs, neti pot, geantă de yoga, pix, tricou și un notebook.

[] PREDAI YOGA ALATURI DE NOI
În timpul cursului, ai oportunitatea să îți înveți colegii să execute corect posturi (fiecare student predă cel puțin 5-10 minute pe zi).
După absolvire, poți asista la clasele QYogaFlow în București ca și viitor profesor. Și poți avea ocazia să lucrezi ca profesor de yoga la QYogaFlow.

[] CINA DE ABSOLVIRE CU SPECIFIC INDIAN
Participi la petrecerea de absolvire dată în cinstea ta și a colegilor, unde te bucuri de o delicioasă cină vegetariană indiană alături de colegi și de profesori, la unul dintre cele mai cunoscute restaurante indiene din București.

CITESTE MAI MULTE DETALII SI INSCRIE-TE AICI!

____________________________________________________
Fă cunoștință cu trainerii 

TRUPTEESH NAGARAJ HURICADALE, E-RYT 500

Pentru Trupteesh Nagaraj HuriKadale sau Yogi Trupta, așa cum îl numesc studenții și alți yogi, yoga este un stil de viață. A făcut cunoștință cu yoga pentru prima dată la vârsta de 14 ani și și-a petrecut prima parte a vieții în mijlocul pădurilor și fermelor organice, apoi s-a întors în lumea modernă și a început să predea tainele yoga în India. Până în prezent, a format peste 1000 de profesori de yoga inspiraționali peste tot în lume – SUA, Franța, Italia, Spania, Germania, Elveția, Norvegia, Suedia, Rusia, Danemarca, India, și chiar Japonia – care ajută la rândul lor mii de oameni să își aprofundeze practica spirituală și să obțină liniște sufletească, mai mult pozitivism și mai multă recunoștință, odată cu integrarea practicii yoga în viețile lor.
Are un stil unic de predare, datorat pregătirii lui în terapie yoga, masaj thai yoga (modulele I și II) și în Reiki (nivelul I și II), care l-a ajutat să dezvolte o abordare mai cuprinzătoare față de corp și minte.
Trupta este fondatorul Sneha Yoga (Oil Yoga), o nouă practică de yoga combinată cu Ayurveda, pe care a început să o dezvolte în urmă cu 10 ani.
Când nu predă cursuri de formare profesori yoga și workshopuri în toată lumea, Yogi Trupta își dedică viața noii practici dezvoltate pe care o predă studenților lui în Goa, India. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre „Oil Yoga”, le găsești pe website-ul: www.oilyoga.com

SIMONA MIHAELA CHIRIACESCU E-RYT 200

Simona este fondatoarea conceptului Q Yoga Flow, Antrenament pentru minte-trup si suflet, profesoară de hatha yoga și specialist în wellness și sănătate.
A absolvit facultatea de Jurnalism, Masteratul in Mass Media si Comunicare Sociala iar in ultimii ani s-a dedicat cunosterii de sine, participand si aplicand in viata ei diferite tehnici si terapii alternative.
In Romania a absolvit cursurile de perfectionare ca si Personal Trainer si tehnician nutritionist.
In 2014, a luat la picior Asia de Sud Est, facand actiuni de voluntariat in diferite ashramuri si centre de yoga, avand oportunitatea sa vorbeasca cu lideri spirituali si sa sustina proiectarea unui stil de viata sanatos si ecologic.
În ultimii 3 ani, a predat yoga cu pasiune și dedicare și a organizat multe workshopuri de auto-descoperire și câteva retreat-uri de yoga în India, Italia și România.
Simona, a invatat Hatha Yoga in India si este trainer certificat de catre Yoga Alliance USA, Uk. Si-a perfectionat practica in retreat-uri de yoga din India, Thailanda, Italia, Nepal si Malaysia .
Simona este autoarea “Cursului de Yoga pentru Acasa – 12 pasi esentiali pentru un antrenament yoga perfect chiar la tine acasa”. ”, lansat atât în română, cât și în engleză, care se găsește pe Amazon.com
_____________________________________________________

CAND SI UNDE ARE LOC – 200 Hours Yoga Teacher Training – 
Trezeste Profesorul De Yoga Din Tine?
Training-ul are loc la Bucuresti in perioada 20 septembrie – 21 octombrie 2018 Locatia exacta va fi anuntata ulterior celor inscrisi.

Pentru detalii despre program, intrebari frecvente si investitie te rugam sa verifici site-ul nostru aici:http://qyogaflow.com/yoga-teacher-training/

Pentru orice alte informatii despre evenimentul „Trezeste Profesorul De Yoga Din Tine” te rugam sa ne contactezi la:
Mob: +40 722 456 564
e-mail: inscrieri@qyogaflow.com
simona@qyogaflow.com – romanian reply
qyogaflow@gmail.com – romanian reply
truptayoga@gmail.com – english reply

 

TURN YOUR PASSION INTO YOUR CAREER

BE A CERTIFIED YOGA TEACHER

For more details please contact us at: inscrieri@qyogaflow.com

ENGLISH WEBSITE – CLICK HERE

Get all the knowledge and preparation you need to become an inspired Yoga Teacher.

You will learn directly from an Indian  teacher that has thought yoga to hundreds of people different countries in the world.  More specialist in yoga, nutrition, massage and Ayurveda will be helping you to reach the next wellbeing level in your life and your students’ lives.

COMING SOON – Autumn 2018 – One month full intensive 200 Hours Yoga Teachers Training 

Schedule & facilities

This program runs for 2 weeks intensive from Tuesday to Saturday & 3 weeks from Thursday to Saturday.  This is a traditional Hatha Yoga TTC.  All classes are mandatory. For more details please contact us at: inscrieri@qyogaflow.com

Topics during YOGA TEACHER TRAINING

 • Practice and method of teaching over 100 postures
 • Alignment, Adjustments and teaching techniques
 • Assisting and supervised teaching (a detail teaching of art of hands on adjustments)
 • Yoga for core strengthening & back pain
 • The Yogic Anatomy and Physiology
 • How the human body works, what are the common mistakes and what poses people should avoid during their practice according to their health condition.
 • Introduction to Pranic energy, Chakras, Nadis & pranayama
 • Meditation techniques
 • The Chanting and Philosophy of Patanjali Yoga Sutras
 • Essence of Hatha Yoga Pradipika
 • Bandhas and Mudras
 • Practicing the Shatkarmas – cleansing techniques, Jala neti, Nauli, Kapalabhati and Trataka.
 • Introduction to Ayurveda, doshas and more about nutrition and yogic diet
 • Yoga for modern people – outside the mat
 • Styles of modern yoga and ancient yoga practices
 • How to make peace with your mind – States of mind, affliction, memory, senses, emotions.
 • The spiritual aspect and subtle body, koshas, vayus
 • Art or relaxation, Savasana, Yoga Nidra.
 • Teaching Methodology and self-practice
 • Yoga Business and learning skills for succesful Yoga Teacher.
 • Ethical guidelines and values for teacher

 Autumn 2018 – One month full intensive 200 Hours Yoga Teachers Training 
For more details please contact us at: inscrieri@qyogaflow.com

WHO ARE THE TEACHERS

Simona Chiriacescu – Well being Coach, Yoga teacher and founder of Q Yoga Flow – for more details please check About us button.

„It’s my pleasure and great honor to work and have my beloved teacher – Yogi Trupta – with us in Romania.”

Yogi Trupta:

Trupta has been teaching since 2002. He has trained more than 1000 students to become teachers from many parts of the world. Many of his students are teaching in USA, France, Italy, Japan, Spain, Germany, Switzerland, Norway, Sweden, Russia, Denmark and India.  He has been conducting Teacher trainings and workshops in Paris, Bali, Russia, Japan and India.

He has been trained in Yoga Therapy, Reiki, Thai Yoga Massage to deepen his knowledge to understand the Therapeutic approach towards body and mind.

Trupta has developed ‘Oil Yoga’ a new way of practicing Yoga combining Ayurveda with many years of his research, study and practice. Apart from conducting Yoga Teacher Training and workshops around the world, he has dedicated his life to practice and teach ‘Oil Yoga’ in Goa, India. www.oilyoga.com

Study and accomplishment:

 • Registered ERYT 500 with Yoga Alliance USA.
 • Bachelor Degree in Sanskrit- 5 Years from Shri Mata Sanskrita Maha Patha Shala, 2000
 • Vedanta and Yoga- 5 Years from Veda Vijnana Gurukulam,2005 Bangalore
 • Bachelor of Science in Yoga- 3 Years from Svyasa Yoga University, 2005 Bangalore
 • Traveled to Shivanada AshramShri Arbindo AshramMysore, Aurovilleto meet and learn from many masters.
 • Post Graduate Diploma in Yoga Therapy- 1 Year from Svyasa Yoga University, 2006, Bangalore
 • Reiki, I & II level- Mysore 2006
 • Ashtanga Course- Mysore- 2006
 • Yoga Shiromani- Shivanada Asharam 2007
 • Thai Yoga Massage course I & II- 2007
 • Founded Samyak Yoga- 2008
 • FoundedSneha Yoga (Oil Yoga) – 2018
 • Taught more than 5000 students from 80 countries around the world since 2002

Is this course giving me the knowledge & diploma to teach yoga to other people? 

YES! At the end you will gain the proper knowledge to teach other people. The certificate you will receive after the exam day, gives you the right to teach other people, all over the world. Our school is approved by the most famous international yoga organization called Yoga Alliance USA and once you receive the certificate from our school you can apply for Registered Yoga Teacher 200 hours – RYT 200 with Yoga Alliance USA.

Autumn 2018 – One month full intensive 200 Hours Yoga Teachers Training 
For more details please contact us at: inscrieri@qyogaflow.com