200 Yoga Teacher Training – Awaken The Yoga Teacher Within You

„Awaken The Yoga Teacher Within You” este trainingul de care ai nevoie pentru a-ți aprofunda practica de yoga și a deveni un profesor de Yoga inspirational, care transmite mai departe învățăturile Yoga și starea de bine, calm și energie pozitivă.

Rezervă-ți locul ACUM completand formularul de aici: http://qyogaflow.com/yoga-teacher-training/

✔  Înveți direct de la profesori cu experinta din cadrul scolii traditionale de yoga din India, acreditati de catre Yoga Alliance USA.

✔ Trainingul are loc in perioada 20 septembrie – 14 octombrie 2018, in Bucuresti si este acreditat de către Yoga Alliance USA, cea mai recunoscută organizație mondială de Yoga și durează 200 de ore.

✔ Absolvirea programului îți oferă cunostintele necesare de a preda Hatha Yoga oriunde în lume dar mai ales îți oferă o cale de transformare și evoluție personală și spirituală.

✔ Trainingul este sustinut in limba engleza de catre profesori internationali si in limba romana de Simona Chiriacescu.

Click pe Video cu Yogi Trupta. Citeste mai multe in romana mai jos!

Mai multe detalii despre program (english version) găsești aici: http://qyogaflow.com/yoga-teacher-training/

𝐂𝐮 𝐜𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢ț𝐢

🔑 Extra cunoștințe:

Ai ocazia să înveți și să practici o varietate de stiluri yoga (Vinyasa, Sivananda, Yoga Flow, Yoga Nidra, Ashtanga), predate de Yogi Simona Chiriacescu, fondatoarea Q Yoga Flow Body-Mind-Soul Wellbeing, profesoară de Hatha Yoga și specialist în wellness și sănătate.

În plus, primești informații și tehnici valoroase din yoga, nutriție, masaj și Ayurveda de la unii dintre cei mai buni specialiști români.

🙏 Aliniament în yoga permanent și „instrumente” soulful

  • Știm cât de important este aliniamentul corpului în practica posturilor Hatha Yoga, așa că ne-am gândit să îți facem cadou material video cu cele mai importante asane și aliniamentul correct al acestora. Nici tu, nici viitorii tăi studenți nu veți mai avea niciodată dubii dacă executați sau nu corect asanele. Nu uita să iei la tine un stick de memorie pe care să le transferăm.
  • Primești și o serie de „instrumente” soulful care să te ajute în viitoarea ta călătorie ca și profesor yoga: manual, materiale de curs, neti pot, geantă de yoga, pix, tricou și un notebook.

🕉️ Predai Yoga alături de noi

  • În timpul cursului, ai oportunitatea să îți înveți colegii să execute corect posturi (fiecare student predă cel puțin 5-10 minute pe zi).
  • După absolvire, poți asista la clasele QYogaFlow în București ca și viitor profesor. Și poți avea ocazia să lucrezi ca profesor de yoga QYogaFlow. Detalii la cerere.

🍲 Cină de absolvire cu specific indian

  • Participi la petrecerea de absolvire dată în cinstea ta și a colegilor, unde te bucuri de o delicioasă cină vegetariană indiană alături de colegi și de profesori, la unul dintre cele mai cunoscute restaurante indiene din București.

𝐂𝐞 î𝐧𝐯𝐞ț𝐢 𝐩𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐞

✔️ Totul despre asana, pranayama, meditație, bandhas, mudre;
✔️ Practica și metoda de predare a peste 100 de posturi yoga, aliniament și anatomie;
✔️ Esența Hatha Yoga Pradeepika și Practicarea Shatkarmas;
✔️ Partea spirituală și profundă despre Yoga, Koshas, Chakras, Prana, Nadis, Filosofie;
✔️ Introducere în Ayurveda, doshas și dieta unui yoghin;
✔️ Stiluri diferite de practică Hatha, Yoga nidra, Ashtanga, Vinyasa;
✔️ Competențe de Yoga Business pentru profesori yoga de succes;
✔️ Codul de etică si valori pentru profesori;

Vezi toate subiectele aici: http://qyogaflow.com/yoga-teacher-training/

𝐅ă 𝐜𝐮𝐧𝐨ș𝐭𝐢𝐧ță 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫𝐢𝐢

TRUPTEESH NAGARAJ HURIKADALE, E-RYT 500

Pentru Trupteesh Nagaraj HuriKadale sau Yogi Trupta, așa cum îl numesc studenții și alți yogi, yoga este un stil de viață.

Până în prezent, a format peste 1000 de profesori de yoga inspiraționali peste tot în lume – SUA, Franța, Italia, Spania, Germania, Elveția, Norvegia, Suedia, Rusia, Danemarca, India, și chiar Japonia – care ajută la rândul lor mii de oameni să își aprofundeze practica spirituală și să obțină liniște sufletească, mai mult pozitivism și mai multă recunoștință, odată cu integrarea practicii yoga în viețile lor.

Are un stil unic de predare, datorat pregătirii lui în terapie yoga, masaj thai yoga și în Reiki , care l-a ajutat să dezvolte o abordare mai cuprinzătoare față de corp și minte.
Yogi Trupta este fondatorul Sneha Yoga (Oil Yoga), o nouă practică de yoga combinată cu Ayurveda, pe care a început să o dezvolte în urmă cu 10 ani. Când nu predă cursuri de formare profesori yoga și workshopuri în toată lumea, Yogi Trupta își dedică viața noii practici dezvoltate pe care o predă studenților lui în Goa, India.

SIMONA MIHAELA CHIRIACESCU E-RYT 200

Simona este fondatoarea conceptului Q Yoga Flow, Antrenament pentru minte-trup si suflet, profesoară de hatha yoga și specialist în wellness și sănătate.
În ultimii 3 ani, a predat yoga cu pasiune și dedicare și a organizat multe workshopuri de auto-descoperire și câteva retreat-uri de yoga în India, Italia și România.

Simona a învățat Hatha Yoga în India și este trainer certificat de catre Yoga Alliance USA, UK. Și-a perfecționat practica în retreat-uri de yoga din India, Thailanda, Italia, Nepal și Malaysia.
Când nu predă cursuri, organizează ateliere de meditație și alte evenimente prin care transmite mai departe beneficiile pe care le-a avut practica yoga în viața ei și a studenților ei.

𝐂𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥

Programul transformațional „Awaken The Yoga Teacher Within You” va avea loc la București în perioada 20 septembrie – 14 octombrie 2018.

Locatia: Bucuresti ; Centru Soma, str. Alexandru Magatti, nr.9

Ai întrebări despre program?
Vizitează mai întâi secțiunea „Frequently Asked Questions” din pagina eveniimentului.

Dacă totuși nu găsești răspunsul căutat, ne poți trimite un mesaj la: inscrieri@qyogaflow.com. Sau ne poți suna la +40 722 456 564

Ești interesat să devii profesor de Yoga?
Rezervă-ți locul ACUM: http://qyogaflow.com/yoga-teacher-training/

Te așteptăm cu drag!