Amazing body – Amazing mind


Detalii Eveniment

Acest eveniment a fost pe 30 martie 2022


Amazing body – Amazing mind
12 trepte de autocunoaștere

Acest curs de yoga este destinat celor care sunt pregatiti sa urce pe scara evolutiei atat la nivel fizic prin flexibilitate si aspect dar si la nivel mental, energetic si spiritual.

Trupul este supus schimbarii si se transforma in acord cu gandurile si emotiile noastre. Cine suntem? De ce am venit aici? Care este scopul? Sensul vietii si cum putem sa traim o viata echilibrata in acord cu legile Divine…. sunt intrebari la care ne dorim sa aflam raspunsul.

Iti propun 12 intalniri in care sa avem timp sa meditam asupra acestor intrebari pline de sens care te vor ajuta sa traiesti cu mai multa bucurie si usurinta.

Vom dezbate subiecte extrem de interesante despre conectarea la propriile tipare arhetipale, constientizarea și vindecarea rănilor care ne impiedica sa fim noi insine si cum putem sa ne curatam mintea si inima de bagajele care ne ingreuneaza viata.

Arhetipul reprezintă chemarea noastră de a contribui în viață și de a ne exprima potențialul. Când îl negam și acționăm contrar lui, suferim și ne simțim pierduți pentru ca nu ne împlinim misiunea, darurile, talentele și ne inhibam potențialul.

De-alungul vieții ne punem tot felul de măști pentru a ne acoperi suferința interioară. Deprindem din primii ani de viață răni adânci care se activează fără margini în viață de adult.

Constientizarea acestor răni și vindecarea lor, te va ajuta sa te simți libera mai împlinită și fericita.

✔ Cum se desfasoara o sesiune?
In cadrul cursurilor vom aborda tematica arhetipurilor și ranilor emoționale împreună cu exerciții practice de coaching, yoga, meditație, respiratie și conștientizare.

✔ Bonus!!!!
Acces la inregistrare zoom ( 1 saptamana )
5 % reducere in Clubul pentru femei Zen in perioada de valabilitate a abonamentului.
5 % reducere la abonamentele de masaj in perioada de valabilitate a abonamentului.
2 invitatii la Amazing Body – Amazing mind pentru cineva drag tie, în limita locurilor disponibile în sala
* promotiile nu se cumulează cu alte oferte

LOCURILE SUNT LIMITATE!

✔ DURATA: 12 saptamani, insa poti participa si la 8 cursuri. Au intaietate cursantii ce opteaza pentru cursul intreg de 12 sesiuni. Beneficiezi de inregistrare saptamanala.
✔ CAND: din 12 ianuarie -30 martie 2022 ora, 18.00 -20.00 in fiecare miercuri
✔ UNDE: in locatia Centrului Soma, la 5 min metrou Piata Muncii sau Online
✔ INVESTITIE: 739 Ron- Cursul complet de 12 sesiuni./ online 549 ron

📩 CUM TE INREGISTREZI?
Rezerva-ti locul la cursul de yoga pentru incepatori la telefon/ whatsap 0722.456.564 sau pe adresa de email: cursuriyoga@gmail.com