Sari la conținut

Multistyle yoga


Detalii Eveniment

Acest eveniment a fost pe 12 iulie 2023


Acest modul de multistyle yoga te va ajuta sa intelegi diferenta dintre stilurile de yoga. La finalul modulului vei cunoaste diferite tehnici de respiratie, meditatie si secvente de posturi dedicate practicilor yin & yang yoga.

Poti sa te înscrii daca ai mai practicat yoga si/sau daca ai conditie fizica.

De ce sa participi?
* Te ajut sa adaptezi practica/ posturile in functie de corpul si propriul tau nivel de stabilitate si putere.

* Deoarece dobandesti cunostinte noi legate de potentialul fiintei si cum sa il accesezi pentru a te bucura din plin de viata.

* Intelegi conceptele de baza ale respiratiei complete yogine, ujjay breath, bandhas, vinyasa yoga, ashtanga yoga.

* Iti stabilesti o disciplina, rutina care te ajuta sa te impamantezi si sa te ancorezi in prezent.

* Obtii o mai buna mobilitate si un aport proaspat de sange si oxigen in muschi si organe, deci un corp mai puternic si mai sanatos.

* Înveți peste 30 de posturi de yoga pe care le poți face ulterior cu incredere si in siguranta la tine acasa.

* Cursul include meditatie, respiratie, asane, discutii teoretice, Q & A.

Experimentezi stiluri diferite de yoga, precum Vinyasa, Hatha traditional, Yin yoga, ashtanga, yoga nidra

Vinyasa este mișcarea sincronizată cu respirația. Respirația inițiază mișcarea Vinyasa, motiv pentru care vei auzi că este vorba despre o practică „sincronizată cu respirația”.

Respirația Ujjayi este tehnica de respirație folosită. Se realizează prin inhalare și expirare într-o manieră ritmică prin nas. Senzația generală este una de relaxare.

Vinyasa este considerată o „meditație în mișcare”, Vinyasa este despre armonie și echilibru, grație și fluiditate. Ne mișcăm și observăm cum ne mișcăm și ce ne mișcă.

Secvența: Chaturanga Dandasana / Urdhva Mukha Svanasana / Adho Mukha Svanasana este cunoscuta în mod obișnuit ca „vinyasa” și face tranziția dintre posturi.

Ashtanga este o formă de yoga mai dinamică , alcătuită din mai multe nivele de practica si avand o ordine fixă ​​a posturilor. Are rădăcinile în vinyasa cu mișcări care curg între posturi, cu accent pe energie și respirație. Deși este o practică yang, ea promovează, de asemenea, claritatea mentală și pacea interioară.

Alte beneficii!
Q & A la finalul fiecarei sesiuni
Sesiunile sunt inregistrate pe platforma Zoom Meeting si ai acces o saptamana la ele.
Dacă nu poți participa la o ședința, o recuperezi pe zoom sau poți participa la cursurile de marți.
5 % reducere in Clubul pentru femei Zen in perioada de valabilitate a abonamentului.
2 invitatii la cursul de yoga pentru cineva drag tie, în limita locurilor disponibile în sala
* ofertele nu se cumulează cu alte promoții

Care este structura/durata cursului?
La studio sau online, cursul are loc saptamanal, in ziua de miercuri, ora 18.15 -19.45 incepand din data de 19 aprilie 2023 pana pe 13 iulie 2023.

Cat costa?
Investitia ta pentru Cursul complet de 12 sesiuni costa 999 ron care poate fi achitat integral sau in 2 transe ( 599 ron pana pe 10 aprilie 2023 si 399 pana pe 15 mai 2023) Poti sa te inscrii si cu abonamentele de 5 sed (549 Ron) sau 8 sed. (759 Ron) dar au intaietate cursanții care solicita tot cursul.
Abonament online: 599 ron

Unde are loc cursul de yoga începători: in locatia Centrului Soma, la 5 min metrou Piata Muncii.

Cine este profesorul?
Simona Chiriacescu, fondatoarea Q Yoga Flow (Scoala recunoscuta de Yoga Alliance International), antrenor de yoga, lifecoach și specialist Thai Massage Therapy. ‘De cativa ani buni ma instruiesc continuu si promit sa iti ofer o experienta valoroasa care sa te ajute sa-ti atingi obiectivele.”

Cum iti rezervi locul? LOCURILE SUNT LIMITATE!
Rezerva-ti locul acum prin email la cursuriyoga@gmail.com sau la telefon/ whatsapp 0722456564, cu numele complet și numărul de telefon, menționând “Vinyasa Yoga”. Ulterior confimarii inscrierii vei primi datele firmei unde sa faci plata cursului. Cursul se achita in avans iar banii nu se returneaza in cazul in care nu mai poti participa. Ai posibilitatea sa te alaturi urmatoarei grupe.

Ce ar mai trebui sa stii?
Ai nevoie de haine comode. Salteaua poti sa vii cu ea sau iti oferim noi. Iti vom deschide usa chiar daca intarzii. Cursul este adresat celor care au condiție fizica. Cursul se desfasoara intr-un mediu prietenos si in siguranta. Iti recomandam ca ultima masa sa aiba loc cu cel putin 2 ore inainte de curs. Bonusurile și discount-urile nu se cumulează cu alte oferte.

Te așteptăm cu drag la Yoga,
Namaste