Sari la conținut

Atelier Intentii si Obiective – Strategii personale de evolutie


Detalii Eveniment


Speranta ca anul nou va aduce ceva mai bun si mai roditor se renaste in sufletul oamenilor la inceputul fiecarui an. Acesta este momentul propice cand mintea se deschide ca un pod si lasa prin intentie, avalansa de dorinte si vise sa iasa in larg.

Tu ti-ai setat intentiile si obiectivele pentru 2018?

Te invit sa rupi barierele si sa ai incredere in spriinul Universului. Ofera-ti oportunitatea de a-ti seta intentiile pentru sanatate, prosperitate, amuzament, relatii si fii pregatit/a sa ai un an excelent.

Pentru al patrulea an la rand, in data de 4 februarie, te invit la un atelier interactiv si profund cu strategii personale de evolutie pentru transformarea visurilor in realitate.

In cele 3 ore de workshop 

>>> vei descoperi lucruri foarte interesante despre tine si iti vei seta cateva obiective si intentii cu adevarat importante.

>>> vei afla ce emotii te imping sa ai acele teluri si care este de fapt motivatia ta.

>>> vei invata sa privesti verde in fata obstacolele, emotiile si credintele limitative si vei primi  unelte pe care sa le folosesti pentru a scapa de frici.

Workshop-ul este interactiv si include meditatie, tehnici de eliberare emotionala, management karmic, jocuri, arta si tehnici de manifestare a darurilor si a abundentei.

INSCRIE-TE AICI!
Completeaza cu numarul tau de telefon si mesajul : Atelier Obiective- formularul de inscriere aici.

Locurile la acest eveniment sunt limitate.

Unii oameni spun ca nu au suficiente resurse pentru a-si indeplini visele dar eu zic ca fac prea putini pasi in acest sens. Asta pentru ca fie le este mai mare frica de esec decat increderea de a avea succes FIE Nu stiu DE CE isi doresc acele obiective.

Din experienta mea pot spune (ca) cu cat DE CE-ul tau este mai mare- cu atat telul este mai usor de atins. Uneori realizezi ca unele teluri nici macar nu sunt ale tale iar alteori iti gasesti cu adevat motivatia. Si atunci obiectivul este pe jumatate atins.

Cu ajutorul unor intrebari simple dar profunde, intr-o stare de relaxare si sinceritate, omul va descoperi de ce isi doreste acel obiectiv si va invata
cum sa curete buruienile (credintele nesuportive) care impiedica planta (obiectivul) sa creasca;
: cum sa planteze semintele (actiuni) si sa afirme cu incredere si curaj obiectivul dorit si emotia din spate;
: cum sa construiasca gardul care sa protejeze visele sa devina realitate;
cum sa ude si sa ingrijeasca semintele. Sadhana este o practica spirituala care schimba nivelul de constientizare si modul in care oamenii vad lucrurile;
cum sa treaca la actiune si sa vizualizeze fructele. Oamenii petrec foarte mult timp gandindu-se la telurile lor in schimb actioneaza prea putin in vederea realizarii acestora.

Adevarul este ca cu cat petrecem mai mult timp in sadhana, cu atat mai fericiti si mai linistiti vom fi. Iar daca sapam adanc in obiectivele noastre vom observa ca la baza se afla nevoia de a fi fericiti si linistiti pe care de multe ori o plasam undeva in viitor impachetata sub forma unei (dorinte – obiectiv). Ca de exemplu ‘ o casa, un copil, un partener, o anumita suma de bani, o promovare, o diploma, mai mult timp sau cateva kilograme in minus.

CAND SI UNDE ? Sambata 4 Februarie, ora 11.00- 14.00 , Centrul Soma – Str. Alexandru Magatti, nr 9, zona Metrou Piata Muncii

CINE sustine worshop-ul? Simona Chiriacescu, Antreprenor si Antrenor de Bunastare, Detalii aici

CAT COSTA? 60 Ron – Locurile sunt limitate

CUM MA INSCRIU SI CUM PLATESC ? Completeaza cu numarul tau de telefon si mesajul : Atelier Obiective- formularul de inscriere aici

Plata se face numerar sau prin transfer bancar.

Pentru orice alte informatii, te rugam sa ne contactezi la numarul: 0722 456 564 sau pe e-mail la qyogaflow@gmail.com

“Ceea ce primesti atunci cand iti atingi obiectivele, nu este atat de important precum ceea ce devi in urma procesului” Henry David Thoreau