Clubul Femeilor Zen


Detalii Eveniment

Acest eveniment a fost pe 22 septembrie 2023


Ce este Clubul Femeilor Zen?
Un club pentru femei cu sufletul frumos care isi doresc tot ce este mai bun pentru sanatatea si bunastarea lor si a celorlalti. Clubul femeilor Zen este un loc primitor in care femei din medii diferite de viata, cu experiențe si profesii diferite se intalnesc sa creeze conexiuni, sa se sprijine si sa se inspire una pe cealalta. 

Ce se intampla in cadrul Clubului ?

Fiecare intalnire este unica si plina de mister si revelatie. Fie ca vei participa la o discutie plina de sens sau iti vei gasi un colaborator, o solutie la o problema sau vei invata ceva nou, acest club este locul potrivit. Așteapta-te la networking, dans, ateliere, prezentari din diverse domenii, jocuri interactive, ceaiuri aromate, sinceritate, interiorizare si voie buna. 

De ce sa participi?

Pentru ca este o comunitate care te va ajuta sa iesi din zona de confort si sa iti consolidezi increderea in tine. Este locul ideal in care sa iti faci noi prietene alaturi de care sa creezi un impact pozitiv in lume. 

Clubul este o resursa valoroasa pentru ca tu sa inveti lucruri noi dar si sa sustii si sa ajuti alte persoane prin cunostintele si resursele tale. In acest fel ai oportunitatea sa iti gasesti clienti, parteneri de afacere, colaboratori si sa fi o inspiratie pentru alte femei. 

Pentru cine este acest club?

Clubul este destinat femeilor care doresc sa evolueze, indiferent de circumstantele actuale. Femei de afaceri, femei independente, femei vulnerabile, mame singure, divortate, femei dornice de socializare, educatie, deschise catre spiritualitate si succes. 

Clubul este un spatiu Pro Femei nu Anti barbati; Este un spatiu in care femeile se sprijina si se sustin reciproc. 

Din acest motiv ne dorim sa eliminam stereotipurile traditionale legate de rolul femeii in societate si ne deschidem sa imbratisam experienta diversificata de viata si sa auzim povesti uimitoare. 

Pentru cine nu este acest club? 

Pentru cele care nu vor sa interactioneze si nu isi doresc sa isi ofere ajutorul si sprijinul catre ceilalti. Nu este nici pentru cele care vor sa se promoveze si au alte intentii fata de termenii acestui club. 

Cand si unde au loc intalnirile?

Intalnirile au loc in ultima saptamana din fiecare luna in ziua de vineri de la ora 18.00-21.00. Locația va fi anunțată ulterior.

Cat costa? Investitia ta pentru 3 ore de calitate petrecute in preajma unor femei inspirationale este cat o iesire in oras cu fetele. Pentru 129 de lei primesti acces la intalnirea lunara din club plus un ceai aromat si toate beneficiile prezentate mai sus.

Cum te inregistrezi in club? 

Foarte simplu. Scrie-mi pe email la cursuriyoga@gmail.com sau suna-ma pe mobil / whatsapp la nr 0722.456.564 si solicita accesul in club. Te poti inregistra doar pentru luna in curs.