Sari la conținut

Curs Instructor Yoga

CURS INSTRUCTOR YOGA – Yoga Alliance
200 Hrs Hatha Yoga Teacher Training
Urmatoarele date programate pentru
YTT Curs Instructor Yoga la care te poti inscrie
: 06 – 30 Mai 2021
: 09 Septembrie – 03 Octombrie 2021
Apasă butonul de mai jos „Rezervă-mi locul ACUM” și pornește în călătoria de a deveni profesor de yoga alături de noi.
ESTI PREGATIT/A SA DEVII INSTRUCTOR DE YOGA CERTIFICAT?
Cele 20 de zile de training intensiv sunt structurate astfel incat tu sa aprofundezi in practica ta spirituală și să te pregătească sa predai in siguranța si cu incredere știința străveche yoga.
Fa o schimbare in bine, in tine si in lume!
CONȚINUTUL CURSULUI
Pe parcursul celor 200 de ore de yoga, înveți și aprofundezi practicile de yoga acoperind următoarele subiecte:
YOGA, direct de la Sursa (istoria yoga; Yoga Sutra of Patanjali; Stiluri moderne de yoga cat si practici stravechi, Mantras si Kirtans;
HATHA YOGA (Filosofia Hatha Yoga Pradeepika; Shatkarmas – Tehnici de purificare , Jala neti, Nauli, Kapalabhati and Trataka; Bandhas and Mudras; Drishti and inner focus)
ASANA CLINIC (Practica si metoda de predare a peste 100 de asane; Anatomie si fiziologie; Arta aliniamentului in Yoga; Variatii si modificari ale posturilor; Predare supravegheata; Metodologie si practica personala; Yoga pentru intarirea abdomenului si pentru dureri de spate; Arta relaxarii, Savasana, Yoga Nidra.)
PRANAYAMA & MEDITATION (Introducere in energia pranica; Corpurile subtile; Chakras; Bandhas; Nadis; Scopul pranayama; Ujjayi, Anuloma Viloma, Kapalabhati, Nadhi shuddhi, Sheetali, Bhramari, Bhastrica Pranayama; Tehnici de meditatie/mindfulness; Puterea mintii si atentia/intentia.
ARTA PREDARII PROFESORILOR DE SUCCES Găsirea propriei tale voci de profesor inspirational; Etica si valorile profesorilor; Construirea comunității, oportunități si marketing pentru profesori de succes.
CARE ESTE PROGRAMUL
200 Hrs YOGA TEACHER TRAINING BUCURESTI
20 zile consecutive la centru între orele 08.30 – 17.30 inclusiv 3 ore pauza masa.
In fiecare marti si miercuri practica se face de acasa.
Alege perioada si rezerva-ti locul acum!
06 – 30 Mai 2021
09 Septembrie – 03 Octombrie 2021
PENTRU CINE ESTE ACEST PROGRAM TRANSFORMATIONAL?
Poți să te înscrii în acest program pentru dezvoltarea ta personală și aprofundarea practicii tale de yoga sau dacă dorești să îmbrățișezi o nouă carieră ca si profesor de yoga. Pornești într-o călătorie transformațională, care te duce la următorul nivel de bunăstare în toate ariile vieții tale.
DE CE SA NE ALEGI PE NOI?
Suntem singura scoala din Romania care susține YTT certificat YA cu o structură de 20 de zile la rând ( nu module de weekend) la fel cum toate YTT sunt structurate în India, pentru a crea cu adevărat o transformare.
Cursul este limitat la 10 persoane. Asta înseamnă că ne pasa de siguranta si intimitatea ta iar profesorii vor avea mai mult timp pentru fiecare student in parte.
Fără fast food yoga. Training-ul este creat pentru omul modern pentru care yoga nu este doar practica de la saltea. Este modul în care își gestionează gândurile, emoțiile, obiceiurile și interacționează cu lumea.
Înveti sa predai mai multe stiluri de yoga ( Yin Yoga, Vinyasa, Shivananda) având o fundație solidă despre Hatha Yoga.
La final, vei avea cunoștințele necesare sa predai peste 100+ de asane, cunoștințe de anatomie, fiziologie, filosofia yoga, pranayama si meditație.
În timpul cursului, ai ocazia sa predai in fiecare zi 10-15 minute colegilor tai, astfel încât să te familiarizezi cu arta de a preda yoga.
După ce absolvi cursul, devii instructor de yoga calificat cu 200 ore YTT recunoscut de catre Yoga Alliance USA, în toata lumea.
Sărbătorești ceremonia de absolvire in stil tradițional si te bucuri alaturi de colegii si profesorii tai de o cina de absolvire la cel mai bun restaurant indian din București.
Îti oferim oportunitatea sa predai prima ta clasă de yoga ca si profesor de yoga, a doua săptămână după absolvire.
Training-ul nostru are loc la studio, nu online. Experienta directă cu profesorii este autentica, plina de suport si dăruire. Scoala Q YOGA FLOW este cotată pe Yoga Alliance de catre studentii nostri cu 5 stele.
Apasă butonul de mai jos „Rezervă-mi locul ACUM” și pornește în călătoria de a deveni profesor de yoga alături de noi.
Pentru mai multe detalii, te rugam sa verifici secțiunea: INTREBARI FRECVENTE
Iti suntem alaturi pentru orice alte informații
Email : qyogaflow@gmail.com
Web : http://www.qyogaflow.com/
Whatsapp si telefon 0722456564