Descopera tainele feminitatii – Increderea si Stima de sine


Detalii Eveniment


Te invitam la a patra intalnire dedicata (re)descoperirii esentei feminitatii tale.

Cristina Draghici, nutritionist si fondatoarea Healthy in the city si-a propus sa organizeze  o serie de intalniri tematice (workshop-uri si ateliere) dedicate frumusetii, feminitatii, artei de a iubi si bucuriei de a trai Misterul Eternului Feminin in cat mai multe ipostaze ale sale.

La acesta intalnire,  dedicata amplificarii increderii in sine am fost invitata sa vorbesc despre  elementele care conduc la cresterea sau scaderea increderii in sine, despre stima si iubirea de sine.

” Sa ai stima de sine (suta) si orgoliu (zero) presupune un proces de trezire spirituala. Increderea si respectul de sine se dezvolta in acord cu constiinta de sine. Numele meu este Simona Mihaela Chiriacescu sunt antrenor de bunastare si fondatoarea Q Yoga Flow iar duminica, 25 februarie, te invit sa exploram tainele feminitatii sacre. Iti voi oferi cateva parghii pe care sa le folosesti astfel incat sa construiesti o relatie de incredere si iubire cu tine insuti.”

Intalnirea va fi una pentru sufletul tau, interactiva si intr-o ambianta placuta si prietenoasa.

Tu ocupa-te sa iti rezervi timpul necesar pentru a petrece cateva ore dedicate tie, Simona te va energiza iar Cristina  se va ocupa sa te rasfate cu delicii vegane pe care le va pregati cu multa iubire.

Cand si unde ne intalnim?
Duminica 25 februarie, ora 12.00
Calea 13 Septembrie 102 (vis a vis de hotelul Marriot).

Investitia ta?
50 de lei – Pentru a-ti rezerva locul este necesara plata in avans.

Cum iti rezervi locul la eveniment?
Contacteaza-ne la numarul 0724 587 200 sau pe adresa de e-mail qyogaflow@gmail.com

Te asteptam cu multa iubire,

Cristina, Simona & Team