White Yoga Party


Detalii Eveniment


Pe 28 decembrie vino sa sarbatoresti alaturi de noi un An plin de magie si experiente extraordinare. Iti promitem  o atmosfera relaxanta si de petrecere dar iti vom oferi si o noua perspectiva despre cum sa beneficiezi la maximum de tot ceea ce va sa vina in 2018.

Pregateste-te sa razi cu toti dintii, sa dansezi si sa intalnesti oameni minunati. Vei servi preparate delicioase si vegetariene si vei avea parte de 2 ateliere unice cu invitati speciali. Plus multe alte surprize. Esti binevenit sa participi  daca esti sau nu membru qyogaflow.

Aceata petrecere are costumatie obligatorie de petrecere in alb si rosu . Este necesar sa aduci si un cadou simbolic pentru Secret Santa, unde si tu vei primi la schimb un alt cadou + alte premii la tombola. Evenimentul costa 100 Ron si include accesul la petrecere + masa cu meniu vegetarian. Bauturile nu sunt incluse in pret.

Vom anunta locatia in curand. Vezi detalii de la ultima noastra petrecere yoga aici.

Capacitate 40 Locuri

Locuri libere ramase: 15

Inscrie-te completand formularul de contact. Mentioneaza la detalii : White Yoga Event tiket. In maximum 72 ore iti vom confirma rezervarea locului. Plata se efectueaza in avans si vei primi toate detaliile pe e-mail.

Solicita pe email la : inscrieri@qyogaflow.com mai multe informatii.