Gentle Yoga Pranayama

Au sosit accesoriile din India si tare ne bucuram sa te invitam la Clasa de Gentle Yoga Pranayama.

Aceasta clasa este speciala si are un impact major asupra sanatatii si starii de spirit. De ce?

Pentru ca respiratia este ca un pod intre corp si minte. Cu cat respiri mai constient si mai profund cu atat mintea se relaxeaza mai mult. Fiecare clasa incepe cu 10 minute de introducere cu instructiuni si prezentare despre ce anume este prana si modul in care ne incarcam corpul cu energie vitala atunci cand practicam yoga si tehnicile de respiratie.
Nu este nevoie de nicio pregatire anterioara.

Vei fi ghidata 30 de minute in training-ul tehnicilor de respiratie & pranayama iar apoi vom practica 45 minute de posturi yoga pentru relaxarea picioarelor, soldurilor, spatelui, umerilor si imbunatatirea generala a intregului organism. Am adus special pentru tine din India accesorii precum bolstere, perne, curele, caramizi si paturi pe care le vom folosi in aceasta clasa. La final te vei bucura de 30 minute de relaxare ghidata (yoga nidra). Fiecare sesiune este unica si simpla ca o plimbare prin parc. Cateodata te vom mai surprinde cu clopotei sau boluri tibetane.

Aceasta clasa ajuta in destinderea coloanei vertebrale si este ideala celor care isi doresc mai multa liniste interioara si un stil mai usor (Yin) de miscare. Iti promitem ca vei avea parte de o experienta relaxanta dupa care te vei simti fresh si echilibrata.

Inscrie-te la urmatoarea clasa de Gentle Yoga  Pranayama, completand formularul de inregistrare.

Cost Sesiune: 65 Ron

GENTLE YOGA PRANAYAMA Urmatoarele sesiuni programate: 16 Mai si 13 Iunie de la ora 18.30-21.00

JALA NETI GENTLE YOGA PRANAYAMA – Tehnica de curatare a sinusurilor si Yoga pentru relaxarea coloanei vertebrale. Urmatoarele sesiuni programate 29 Aprilie, 12 Mai si 3 iunie, dimineata de la ora 10.00 – 13.15 .

Cost Sesiune: 75 Ron

11 Locuri disponibile