Sari la conținut

Clasa Meditatie

  • de

Detalii Eveniment


Vom practica 3 meditatii diferite precum (respiratie, chanting, saguna, nirguna, in tacere, ghidata astfel incat mintea sa se relaxeze si tu sa te bucuri de liniste interioara. Fiecare sectiune incepe cu 10 minute de introducere si se termina cu 20 minute yoga nidra (relaxare ghidata intinsi la sol). Cele 3 meditatii dureaza 60 minute impreuna.

Meditatia este ca un somn profund, fara vise. Ai ocazia sa iti incarci bateriile si sa observi subtilitatea existentei. Nu este obigatoriu sa fi facut meditatie anterior pentru a participa.

Aceasta sesiune este o oportunitatea excelenta  pentru cei ce isi doresc o apropiere holistica asupra vietii dar este si o ocazie excelenta  pentru oamenii care sunt agitati, stresati si pierduti in gandurile lor.

Mintea este precum un lac. Cand lacul (mintea) este linistit, – poti veadea fundul lacului si profunzimea experientei mult mai clar si  mai detasat Dar cand lacul (mintea) este agitat si are multe valuri (ganduri) nu poti vedea nimic clar. Pentru ca val dupa val,(gand dupa gand) te impiedica sa iti pastrezi concentrarea si viziunea clara. Meditatia este o unealta excelenta pentru a-ti linisti mintea si te ajuta sa iti pastrezi pacea interioara. In timp ce meditezi devi constient de puterea si potentialul nelimitat ce exista in tine.

Alatura-te urmatoarei clase de meditatie, completand formularul de inregistrare.

Înscrie-te aici!
  •