A Mindfulness & Yoga Journey


Detalii Eveniment

Acest eveniment va avea loc de pe 13 septembrie 2023 pana pe 29 noiembrie 2023. Va avea loc din nou pe 4 octombrie 2023 6:15 pm


Bine ai venit la Cursul nostru de Mindfulness și Yoga! Sunt incantata sa te am alături in aceasta calatorie a autodescoperirii si a bunastarii. Pregătește-te sa explorezi beneficiile profunde ale mindfulness-ului și ale yogai, îngrijindu-ti atât corpul, cât și mintea.

În lumea agitata a zilelor noastre, gasirea momentelor de liniste și claritate poate fi o provocare. Participarea la un curs de mindfulness iti ofera o oportunitate valoroasă de a cultiva o conexiune profundă cu momentul prezent. Prin practici și tehnici ghidate, vei învata sa gestionezi stresul, sa te concentrezi mai bine și sa dezvolți o întelegere mai profunda a propriei tale fiinte. Acest curs creează un spatiu sigur pentru explorarea mindfulness-ului, permitandu-ti să navighezi cu grație și rezilienta prin suisurile și coborâșurile vieții. Începe aceasta calatorie pentru a descoperi pacea interioară și bunastarea, conducand în final catre o viață mai echilibrată si implinitoare.”

Mindfulness este abilitatea noastra de a fi pe deplin prezenți, conștienți de locul în care suntem și de ceea ce facem, și mai putin reactiv sau copleșiti de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Mindfulness este o calitate cu care fiecare dintre noi ne naștem, nu este ceva pe care trebuie sa îl dobândim , ci doar trebuie să învățăm cum să accesam aceasta stare de Mindfulness.

Beneficiile practicii Mindfulness:
Când suntem conștienți- Mindful, reducem stresul, îmbunătățim performanța, obținem conștientizare prin observarea propriei minți și ne folosim atentia și asupra bunastarii altora.

Meditația Mindfulness ne oferă un moment în viața noastră când putem sa suspendam judecata și în schimb sa ne dezlănțuim curiozitatea naturală cu privire la funcționarea minții, abordând experiența noastră cu căldură și bunătate – față de noi înșine și fata de ceilalți.

Cei vei primi la acest curs?
– 5 practici simple de mindfulness pentru viața de zi cu zi. Aceste practici simple vor fi ca o gura de aer proaspăt în rutina ta zilnică și te vor susține sa ai energie și sa te bucuri de experiențele vietii
– 3 Tehnici de meditație Mindfulness care te vor reconecta corp și minte, oferindu-ti claritate, calm și pace.
– Vei învață cum sa integrezi mindfulness-ul in viata de zi cu zi astfel încât sa te simți în armonie cu tine și în relațiile tale.
– Vei învață despre minte, neuroplasticite și câmpul cuantic
– Primesti teme pentru acasă și tehnici pe care sa le folosești încă din primele săptămâni din curs.
– Tehnici de respiratie
– Posturi Yoga – vinyasa yoga / Hatha / Yin

Alte beneficii!

Q & A la finalul fiecarei sesiuni
Sesiunile sunt inregistrate pe platforma Zoom Meeting si ai acces o saptamana la ele.
Dacă nu poți participa la o ședința, o recuperezi pe zoom sau poți participa la cursurile de miercuri.
5 % reducere in Clubul pentru femei Zen in perioada de valabilitate a abonamentului.
2 invitatii la cursul de yoga pentru cineva drag tie, în limita locurilor disponibile în sala
* ofertele nu se cumulează cu alte promoții

✔ Care este structura/durata cursului?
La studio sau online, cursul are loc saptamanal, in ziua de marti, ora 18.15 -19.45 incepand din data de 13 septembrie 2023 pana pe 29 noiembrie.

✔ Cat costa?
Investitia ta pentru Cursul complet de 12 sesiuni costa 1119 ron care poate fi achitat integral sau in 2 transe ( 599 ron pana pe 10 septembrie și 520 Ron pana pe 15 octombrie 2023) Poti sa te inscrii si cu abonamentele de 5 sed (559 Ron) sau 8 sed. (799 Ron) dar au intaietate cursanții care solicita tot cursul.
Abonament online: 599 ron

✔ Unde are loc cursul de yoga începători: in locatia Centrului Soma, la 5 min metrou Piata Muncii.

✔ Cine este profesorul?
Simona Chiriacescu, fondatoarea Q Yoga Flow (Scoala recunoscuta de Yoga Alliance International), antrenor de yoga, lifecoach și specialist Thai Massage Therapy. ‘De cativa ani buni ma instruiesc continuu si promit sa iti ofer o experienta valoroasa care sa te ajute sa-ti atingi obiectivele.”

✔ Cum iti rezervi locul? LOCURILE SUNT LIMITATE!
Rezerva-ti locul acum prin email la cursuriyoga@gmail.com sau la telefon/ whatsapp 0722456564, cu numele complet și numărul de telefon, menționând “Curs de YOGA Începători”. Ulterior confimarii inscrierii vei primi datele firmei unde sa faci plata cursului. Cursul se achita in avans iar banii nu se returneaza in cazul in care nu mai poti participa. Ai posibilitatea sa te alaturi urmatoarei grupe.

✔ Ce ar mai trebui sa stii?
Ai nevoie de haine comode. Salteaua poti sa vii cu ea sau iti oferim noi. Iti vom deschide usa chiar daca intarzii. Cursul este adresat atat incepatorilor cat si celor care au mai practicat yoga. Cursul se desfasoara intr-un mediu prietenos si in siguranta. Iti recomandam ca ultima masa sa aiba loc cu cel putin 2 ore inainte de curs. Bonusurile și discount-urile nu se cumulează cu alte oferte.

Te așteptăm cu drag la Yoga,
Namaste