Sari la conținut

Multistyle Yoga


Detalii Eveniment

Acest eveniment va avea loc de pe 8 mai 2024 pana pe 24 iulie 2024. Va avea loc din nou pe 5 iunie 2024 6:15 pm


Bine ai venit la Cursul nostru de Multistyle Yoga! Sunt incantata sa te am alături in aceasta calatorie de autocunoaștere si bunăstare. Pregătește-te sa explorezi beneficiile profunde ale yogai, îngrijindu-ti atât corpul, cât și mintea.

În lumea agitata a zilelor noastre, gasirea momentelor de liniste și claritate poate fi o provocare. Participarea la un curs de yoga iti ofera o oportunitate valoroasă de a cultiva o conexiune profundă cu momentul prezent. Prin practici și tehnici ghidate, vei învata sa gestionezi stresul, sa te concentrezi mai bine și sa dezvolți o întelegere mai profunda a propriei tale fiinte. Începe aceasta calatorie pentru a descoperi pacea interioară și bunastarea, conducand în final catre o viață mai echilibrată si implinitoare.”

Acest modul de multistyle yoga te va ajuta sa intelegi diferenta dintre stilurile de yoga. La finalul modulului vei cunoaste diferite tehnici de respiratie, meditatie si secvente de posturi dedicate practicilor yin & yang yoga.

Poti sa te înscrii daca ai mai practicat yoga si/sau daca ai conditie fizica.

De ce sa participi?
* Te ajut sa adaptezi practica/ posturile in functie de corpul si propriul tau nivel de stabilitate si putere.

* Deoarece dobandesti cunostinte noi legate de potentialul fiintei si cum sa il accesezi pentru a te bucura din plin de viata.

* Intelegi conceptele de baza ale respiratiei complete yogine, ujjay breath, bandhas, vinyasa yoga, ashtanga yoga.

* Iti stabilesti o disciplina, rutina care te ajuta sa te impamantezi si sa te ancorezi in prezent.

* Obtii o mai buna mobilitate si un aport proaspat de sange si oxigen in muschi si organe, deci un corp mai puternic si mai sanatos.

* Înveți peste 30 de posturi de yoga pe care le poți face ulterior cu incredere si in siguranta la tine acasa.

* Cursul include meditatie, respiratie, asane, discutii teoretice, Q & A.

Experimentezi stiluri diferite de yoga, precum Vinyasa, Hatha traditional, Yin yoga, Kundalini Yoga

Alte beneficii!
Q & A la finalul fiecarei sesiuni
Sesiunile sunt inregistrate pe platforma Zoom Meeting si ai acces o saptamana la ele.
Dacă nu poți participa la o ședința, o recuperezi pe zoom sau poți participa la cursurile de marți.
5 % reducere in Clubul pentru femei Zen in perioada de valabilitate a abonamentului.
2 invitatii la cursul de yoga pentru cineva drag tie, în limita locurilor disponibile în sala
* ofertele nu se cumulează cu alte promoții

Care este structura/durata cursului?
La studio sau online, cursul are loc saptamanal, in ziua de miercuri, ora 18.15 -19.45 incepand din data de 08 Mai 2024 pana pe 24 Iulie 2024

Cat costa?
Investitia ta pentru Cursul complet de 12 sesiuni costa 1199 ron care poate fi achitat integral sau in 2 transe ( 599 ron pana pe 20 aprilie 2024 și 599 pana pe 8 iunie 2024) Poti sa te inscrii si cu abonamentele de 5 sed (629 Ron) sau 8 sed. (949 Ron) dar au intaietate cursanții care solicita tot cursul.
Abonament online: 799 ron

Unde are loc cursul de yoga începători: in locatia Centrului Soma, la 5 min metrou Piata Muncii.

Cine este profesorul?
Simona Chiriacescu, fondatoarea Q Yoga Flow (Scoala recunoscuta de Yoga Alliance International), antrenor de yoga, lifecoach și specialist Thai Massage Therapy. ‘De cativa ani buni ma instruiesc continuu si promit sa iti ofer o experienta valoroasa care sa te ajute sa-ti atingi obiectivele.”

Cum iti rezervi locul? LOCURILE SUNT LIMITATE!
Rezerva-ti locul acum prin email la cursuriyoga@gmail.com sau la telefon/ whatsapp 0722456564, cu numele complet și numărul de telefon, menționând “Vinyasa Yoga”. Ulterior confimarii inscrierii vei primi datele firmei unde sa faci plata cursului. Cursul se achita in avans iar banii nu se returneaza in cazul in care nu mai poti participa. Ai posibilitatea sa te alaturi urmatoarei grupe.

Ce ar mai trebui sa stii?
Ai nevoie de haine comode. Salteaua poti sa vii cu ea sau iti oferim noi. Iti vom deschide usa chiar daca intarzii. Cursul este adresat celor care au condiție fizica. Cursul se desfasoara intr-un mediu prietenos si in siguranta. Iti recomandam ca ultima masa sa aiba loc cu cel putin 2 ore inainte de curs. Bonusurile și discount-urile nu se cumulează cu alte oferte.

Te așteptăm cu drag la Yoga,
Namaste