O zi intreaga cu Yoga – Accesul liber


Detalii Eveniment


🌼 YOGA DAY 🌼 12 Octombrie 2019 🌼 ACCESUL ESTE LIBER

✌ Nici prea Yin – Nici prea Yang – Un echilibru perfect intre relaxare si vitalitate DAR MAI ALES – Un eveniment creat din inima pentru tine si prietenii tai interesati de un stil de viata sanatos.

Studentii nostri tocmai au terminat cursul 200 H Yoga Teacher Training si abia asteapta sa te rasfete cu Clase de Yoga care mai de care mai speciale pentru flexibilitatea spatelui, eliberarea stresului, intarirea articulatiilor si linistirea gandurilor.

Asa ca Sambata aceasta (12 Octombrie 2019) iti daruim o zi intreaga cu yoga, meditatie, pranayama si relaxare.

👉 Rezerva-ti locul Aici: https://qyogaflow.com/contact/
completand formularul de inscriere cu mesajul ” O zi intreaga cu yoga + numarul clasei/ claselor la care vrei sa participi ”
LOCURILE SUNT LIMITATE!

🧘‍♀ Vezi ce clasa ti se potriveste si inscrie-te acum!
Acest eveniment este daruit din inima de fiecare profesor de yoga si poti participa gratuit la cate clase de yoga poti si simti.
🙏 Pentru a acoperi cheltuielile de organizare si in functie de cat simti ca ai primit,donatiile tale sunt binevenite.
________________________________________________

🌼 PROGRAMUL O zi intreaga cu YOGA – 12 Octombrie 2019
*toate clasele de yoga includ posuri yoga, tehnici respiratie, relaxare.

09.30 – 10.00 – Hearbal Tea si salutari de bun venit

90′ Clasa Yoga 1
10.00 – 11.30 – Awakening the body cu Ruxandra Pauna (Pure Yoga) * 90 de minute incarcate cu energie si stabilitate pentru a revigora tot corpul si a trezi puterea interioara.

45 ‘ Clasa Yoga 2
11.45. – 12.30 – Chakra ballance – The 5 tibetan rites cu Simona Chiriacescu (Q Yoga Flow) * Invata o succesiune de 5 posturi yoga pe care ulterior le vei putea practica acasa si in 15 minute vei obtine echilibru si vitalitate pentru toata ziua.

90 ‘ Clasa Yoga 3 – english class
12.45. – 14.15 – Gentle Yoga with Rajaa El Banna (Mindlift Yoga)
Posturile sunt mai blande si mai constiente, lucrand intr-o sincronicitate perfecta cu respiratia. La final te vei simti mai usoara si mai relaxata.

90 ‘ Clasa Yoga 4
14.30 – 16.00 – Hatha Yoga Clasic cu Gabriela Ivan (Angel’s Place Yoga) * Experimenteaza o clasa de Hatha Yoga traditional cu toate ingredientele specifice. Asanele iti vor crea flexibilitate in corp iar respiratiile claritate in gandire.

90 ‘ Clasa Yoga 5
16.15 – 17.45 – The art of relaxation cu Dezeea – Andreea Popescu (Travel Moms) * O clasa de relaxare pentru eliberarea stresului, special creata pentru cei care prefera un stil mai Yin si mai interiorizat.

90 ‘ Clasa Yoga 6 – english class
18.00 – 19.30 Yoga Breath & Release with Neta Raz
Practice traditional Hatha Yoga – Included short meditation and breathing techniques to release tensions and to feel at peace.
_______________________________________________

LOCATIE SI DETALII
✔ Te asteptam cu energie pozitiva, sambata, 12 Octombrie 2019, incepand cu ora 10.00 la Centrul Soma din Strada Alexandru Magatti, nr 9.
Evenimentul are loc in interior. Centrul dispune de o curte frumoasa cu pomi, masa si scaune, deci intre clase poti sa te relaxezi in aer liber.

✔ Sunt saltele la centru. Nu este nevoie sa iti aduci salteaua de yoga decat daca doresti. Ai nevoie de echipament sportiv lejer, fara incaltaminte. Te poti schimba in vestiar. Nu ai nevoie de nicio pregatire anterioara pentru a participa la acest eveniment.

🙏 Deoarece fiecare clasa are un numar maxim de 16 locuri, te rugam din inima sa iti rezervi locul DOAR DACA stii sigur ca poti sa ajungi.

Ia-ti prietenii si Hai la Yoga!

👉 Rezerva-ti locul Aici: https://qyogaflow.com/contact/
completand formularul de inscriere cu mesajul ” O zi intreaga cu Yoga + numarul clasei/ claselor la care vrei sa participi). ”
LOCURILE SUNT LIMITATE!

Suntem alaturi de tine cu orice informatii mai ai nevoie!
📞 +40 722456564
📩 qyogaflow@gmail.com
💻 www.qyogaflow.com