Spring Yoga Day – Accesul liber


Detalii Eveniment


😎 Gata cu amorteala si hainele groase!
✌ Odata cu venirea primaverii, ne-am unit inimile sa iti daruim o zi intreaga cu Yoga si Meditatie DECI un plus de Vitalitate si multa Bucurie.
 
🌼 SPRING YOGA DAY 🌼 23 Martie 2019 🌼 ACCESUL ESTE LIBER
Renew >>>>>>>>>>>>>>♥ Restore >>>>>>>>>>>>>>>♥ Regenerate
Ia-ti prietenii si vino sa petrecem o zi fabuloasa de sambata cu Yoga!
 
👉 Rezerva-ti locul Aici: https://qyogaflow.com/contact/
completand formularul de inscriere cu mesajul ” Spring Yoga Day + numarul clasei/ claselor la care vrei sa participi ”
LOCURILE SUNT LIMITATE!
 
🌿 Deoarece primavara este anotimpul renasterii si al regenerarii, instructorii nostri ti-au pregatit 5 clase speciale de yoga, astfel incat tu sa-ti reimprospatezi corpul si mintea si sa pleci acasa incarcata cu o noua stare de bine, calm si energie pozitiva.
 
🧘‍♀ Vezi ce clasa ti se potriveste si inscrie-te acum!
Acest eveniment este daruit din inima de fiecare profesor de yoga si poti participa gratuit la cate clase de yoga poti si simti.
🙏 Pentru a acoperi cheltuielile de organizare si in functie de cat simti ca ai primit, donatiile tale sunt binevenite.
 
________________________________________________
 
🌼 PROGRAMUL SPRING YOGA DAY – 23 Martie 2019
 
12.30 – 12.45 – Hearbal Tea si salutari de bun venit
 
30′ Clasa Meditatie 1
12.45 – 13.15 – Spring Meditation cu Simona Chiriacescu
Te invit sa iti acordezi gandurile cu energia creatoare a primaverii. Aceasta meditatie iti va deschide accesul la inspiratie, idei creative si iti va da un implus proaspat sa mergi in directia visurilor tale.
 
60 ‘ Clasa Yoga 2
13.30 – 14.30 – The art of relaxation cu Carmen Popescu
O clasa de relaxare pentru eliberarea stresului, special creata pentru cei care prefera un stil mai Yin si mai interiorizat.
 
75 ‘ Clasa Yoga 3
14.45 – 16.00 – Yoga for a Healthy Back cu Magdalena Cornea
Sanatatea corpului depinde foare mult de sanatatea coloanei vertebrale. Coloana vertebrala este axul central al intregii structuri fizice. Asanele din aceasta ora vor contribui la cresterea rezistentei si elasticitatii coloanei vertebrale.
 
90 ‘ Clasa Yoga 4
16.15 – 17.45 – Inner Child Yoga cu Teodora Haidu
Printre asane si posturi in pereche, iti vei aminti ce vindecator este sa zambesti. Odata ce ajungem adulti, avem impresia ca nu mai putem sa ne jucam si lasam preocuparile sa ne stinga bucuria interioara. Aceasta clasa are ca scop pe langa constientizarea corpului si a mintii, rearmonizarea lui prin vindecarea copilului interior.
 
90′ Clasa Yoga 5
18.00- 19.30 – Happy Heart Yoga cu Andrea Cristescu
Inima este centrul fizic si spiritual al fiintei noastre. Pe ritmuri de primavara, vom intra in comuniune cu energiile iubirii, ale entuziasmului si vitalitatii. Invata sa-ti deschizi si sa-ti asculti inima si vei fi fericit/a.
 
_______________________________________________
 
LOCATIE SI DETALII
✔ Te asteptam cu energie pozitiva, sambata 23 Martie 2019, incepand cu ora 12.00 la Centrul Soma din Strada Alexandru Magatti, nr 9.
Evenimentul are loc in interior. Centrul dispune de o curte frumoasa cu pomi, masa si scaune, deci intre clase poti sa te relaxezi in aer liber.
 
✔ Sunt saltele la centru. Nu este nevoie sa iti aduci salteaua de yoga decat daca doresti. Ai nevoie de echipament sportiv lejer, fara incaltaminte. Te poti schimba in vestiar. Nu ai nevoie de nicio pregatire anterioara pentru a participa la acest eveniment.
 
🙏 Deoarece fiecare clasa are un numar maxim de 16 locuri, te rugam din inima sa iti rezervi locul DOAR DACA stii sigur ca poti sa ajungi.
 
🌼 Ia-ti prietenii si vino sa petrecem o zi fabuloasa de primavara cu Yoga !
 
👉 Rezerva-ti locul Aici: https://qyogaflow.com/contact/
completand formularul de inscriere cu mesajul ” Spring Yoga Day + numarul clasei/ claselor la care vrei sa participi). ”
LOCURILE SUNT LIMITATE!
 
Suntem alaturi de tine cu orice informatii mai ai nevoie!
📞 +40 722456564
📩 qyogaflow@gmail.com
💻 www.qyogaflow.com