Swami RAM Kripalu – Un maestru indian in Romania


Detalii Eveniment


Avem bucuria sa anuntam pe aceasta cale vizita maestrului spiritual Swami Ram Kripalu Das Ji , care in luna aprilie a acestui an, va veni pentru prima data in tara noastra.

Swami Ram Kripalu Das Ji s-a nascut la 27 septembrie 1940 în orasul Orissa, in sudul Indiei. A plecat în cautarea Ghidului sau spiritual la varsta de saisprezece ani.

Retras alaturi de Maestrul sau Sri Vishnu Dasji in muntii Himalaya, la altitudini de peste 4000 metri, Swami Ram Kripalu a practicat timp de 12 ani tehnici de respiratie si meditatiii specifice trezirii focului interior.

Swami conduce in prezent ashramul Bharat Milap (asezamant spiritual) situat pe malul binecunoscutului fluviu Gange unde, discipoli din toate colturile lumii sunt primiti cu ospitalitate si se pot bucura atat de un cadru minunat cat si de invataturile pline de miez si intelepciune transmise de acesta.

Iata ce spune Cristina Draghici, discipola lui Swami Ram Kripalu si cea care a initiat venirea maestrului in Romania:
‘L-am cunoscut pe Swami Ram Kripalu in urma cu cativa ani si am avut privilegiu de a locui o perioada mai lunga de timp in asezamantul sau si sunt fericita ca m-a primit sub ghidarea sa.’

Sunt recunoscatoare ca il putem avea alaturi de noi in Bucuresti si ca Swami a acceptat sa ne impartaseasca din cunoasterea, invataturile si intelepciunea sa in cadrul unor conferinte organizate in data de 28 si 29 aprilie.

Vom avea parte de urmatoarele activitati:
– conferinte cu subiecte tematice,
– satsang (sesiune de intrebari si raspunsuri).
– meditatie ghidata,
– tehnici de respiratie (prana yama),
– chanting (sesiune de cantece devotionale).
Toate activitatile vor fi realizate sub ghidarea si coordonarea Maestrului.

Contributia ta pentru sustinerea acestor activitati este de:
200 lei pentru intregul week-end sau
120 lei pentru o singura zi (Sambata sau Duminica)

Numarul de locuri este limitat, inscrierea se va face in ordinea achitarii unui avans. Pentru inscrieri sau detalii suplimentare va rog sa apelati la nr. telefon: 0724 587 200 (Cristina) sau scrieti un e-mail: cristinadraghici51@gmail.com

* suma de bani ramasa dupa achitarea cheltuielilor va fi donata catre ashram