Curs Yin Yoga


Detalii Eveniment

Acest eveniment a fost pe 21 septembrie 2022


De ce Yin Yoga?

Vara se lasa caldura mare la studio si va propun miercurea sa continuam cu un modul de Yin Yoga care ne va ajuta sa restabilim echilibrul Yin – Yang.

Este o practica mai pasiva, restorativa, cu posturi sustinute intre 2-5 minute. Vom folosi tot felul de accesorii interesante si vom lasa mintea sa vibreze pe ritmurile mantrelor.

La nivel fizic, practica Yin Yoga lucreaza mai ales cu sistemul osos si cu tesuturile conjunctive (tendoane, fascii și ligamente), pentru a imbunatatii circulația in articulatii si a spori flexibilitatea.

Studiile au demonstrat faptul ca Practica de Yin yoga ajuta la regenerarea articulatiilor.

Dupa 3-5 minute timp in care articulatiile sunt stresate in postura, corpul produce in locul respectiv mai mult acid hialuronic si colagen fapt care aduce la o mai buna lubrifiere a articulatiei cu lichid sinovial.

Tot pe acelasi principiu, ligamentele, tendoanele si fasciile sunt stresate prin mentinerea statica a posturilor insa ulterior stresul rau se transforma in stres bun care conduce la alungirea si sporirea elaticitatii si a mobilitatii practicantului.

La nivel mental emotional, acest curs te va ajuta sa te interiorizezi si sa sapi mai adanc in tine pentru a te reconecta cu corpul si sufletul tau.

Va fi o practica plina de constientizare in care vei invata sa iti folosesti din plin respiratia completa yogina pentru a cultiva rabdarea si starea de calm si meditatie.

—————————————————————

Cum este structurat cursul?

Modulul de Yin Yoga este structurat in 12 sesiuni, pentru ca avem 12 meridiane ( 6 yin- 6 yang) sa lucram pe ele pentru a elibera tensiunile, a recircula energia si a acumula energie in chakre si meridiane.

Sunt doar 16 locuri si se ocupa in ordinea inscrierii. Cursul se adreseaza atat incepatorilor cat si celor care deja practica yoga.

__________________________________

Alte beneficii!

Q & A la finalul fiecarei sesiuni

Sesiunile sunt inregistrate pe platforma Zoom Meeting si ai acces o saptamana la ele.

Dacă nu poți participa la o ședința, o recuperezi pe zoom sau poți participa la cursurile de miercuri.

5 % reducere in Clubul pentru femei Zen in perioada de valabilitate a abonamentului.

5 % reducere la abonamentele de masaj in perioada de valabilitate a abonamentului.

2 invitatii la cursul de yoga pentru cineva drag tie, în limita locurilor disponibile în sala

* ofertele nu se cumulează cu alte promoții

✔ Care este durata cursului?

La studio sau online, cursul are loc saptamanal, in ziua de miercuri, ora 18.15 -20.15 incepand din data de 06 iulie pana pe 21 septembrie 2022.

✔ Cat costa?

Investitia ta pentru Cursul complet de 12 sesiuni costa 799 ron care poate fi achitat integral sau in 2 transe ( 400 ron pana pe 06 iulie si 399 pana pe 15 august) Poti sa te inscrii si cu abonamentele de 5 sed (429 Ron) sau 8 sed. (599 Ron) dar au intaietate cursanții care solicita tot cursul.

Abonament online: 599 ron

✔ Unde are loc cursul de yoga începători: in locatia Centrului Soma, la 5 min metrou Piata Muncii.

✔ Cine este profesorul?

Simona Chiriacescu, fondatoarea Q Yoga Flow (Scoala recunoscuta de Yoga Alliance International), antrenor de yoga, lifecoach și specialist Thai Massage Therapy. ‘De cativa ani buni ma instruiesc continuu si promit sa iti ofer o experienta valoroasa care sa te ajute sa-ti atingi obiectivele.”

✔ Cum iti rezervi locul? LOCURILE SUNT LIMITATE!

Rezerva-ti locul acum prin email la cursuriyoga@gmail.com sau la telefon/ whatsapp 0722456564, cu numele complet și numărul de telefon, menționând “Curs Yin Yoga”. Ulterior confimarii inscrierii vei primi datele firmei unde sa faci plata cursului. Cursul se achita in avans iar banii nu se returneaza in cazul in care nu mai poti participa. Ai posibilitatea sa te alaturi urmatoarei grupe.

✔ Ce ar mai trebui sa stii?

Ai nevoie de haine comode. Salteaua poti sa vii cu ea sau iti oferim noi. Iti vom deschide usa chiar daca intarzii. Cursul este adresat atat incepatorilor cat si celor care au mai practicat yoga. Cursul se desfasoara intr-un mediu prietenos si in siguranta. Iti recomandam ca ultima masa sa aiba loc cu cel putin 2 ore inainte de curs. Bonusurile și discount-urile nu se cumulează cu alte oferte.

Te așteptăm cu drag la Yoga,

Namaste