Sari la conținut

Yoga Online Coaching

  • de

Detalii Eveniment

Acest eveniment a fost pe 27 aprilie 2020


Cateodata simti nevoia sa vorbesti cu cineva fara sa ai sentimentul ca vei fi judecata. Coach-ul nu este o persoana care iti spune ce sa faci ci mai degraba construieste intrebarile potrivite astfel incat tu insuti sa realizezi ceea ce trebuie sa faci atat interior cat si exterior.  Majoritatea problemelor/suferintelor cu care se confrunta oamenii provin din ignoranta sau din cauza nestiintei.  Obiceiurile si tiparul lor de gandire au radacini distructive ceea ce da nastere fructelor stricate. Daca in acest moment te simti blocat intr-un anumit domeniu din viata ta si iti doresti sa treci la urmatorul nivel de bunastare, iti garantez ca decizia de a apela la un coach iti va  usura procesul cu 77%.

Indiferent daca obiectivele tale sunt despre alinimentul asanelor, practica meditatiei  sau fie ca doresti sa rezolvi o problema interioara ( a te lasa de tigari, a slabi, a-ti reveni dupa o despartire) vei beneficia la maximum de ajutorul unui coach.

Toate sedintele ofera garantia banilor. Daca consideri ca sedinta nu te-a ajutat, iti vom returna banii.  Te asiguram de calitatea modului de desfasurare a programului care te va sustine sa iti atingi cu succes obiectivele.

Durata unei sedinte este de 90 minute iar programarile se fac fie dimineata intre 7-11.

Pentru mai multe detalii si programari te rog sa ma contactezi pe adresa de e-mail: simona@qyogaflow.com

Înscrie-te aici!
  •