Yoga Retreat Portugalia


Detalii Eveniment


Daca anul trecut am salutat Soarele de la Oceanul Indian, in 2018 facem Yoga la Oceanul Atlantic.
 
HAI CU NOI IN YOGA RETREAT PORTUGALIA!
8-15 septembrie 2018
 
Am rezervat doar pentru noi, o cazare de vis traditional- portugheza ca la Conac cu 6000 m2 gradina exotica si 900 m2 suprafata interioara, piscina, terasa, semineu si toate facilitatile incluse. La doar 1 km distanta de centrul istoric al Orasului Sintra recunoscut pentru castelele ca din povesti si doar 13 km de plaja Oceanului Atlantic si cel mai vestic punct al Europei – vestitul Cabo Da Roca.
 
Ti-am pregatit cu program feng-shui de calator yogin si multe surprize.
Sunt 15 locuri si doar 6 disponibile.
 
YOGA RETREAT LOVER
Nu mai incape nicio indoiala ca noi impartasim cateva pasiuni comune: Yoga si Calatoriile. Asta inseamna ca ne indragostim usor de briza marii si ca meditam si ne incarcam cu energie in locuri splendide si inedite.
 
Yoga Retreat Lover este precum o familie. Iti ofera incredere si iubire ca sa fii tu insuti dar iti ofera si suportul necesar ca sa evoluezi.……………..iar ca o familie grijulie ce suntem, te asiguram ca depunem toate eforturile ca tu sa ai parte de cea mai frumoasa experienta alaturi de noi.
 
AVANTAJE LA PACHET
YOGA
7 clase Yoga Flow
5 clase Soft Flow Yoga
2 clase Yoga Nidra
2 infuzii cu uleiuri pure
Zilnic Meditatie, Pranayama, Jala Neti
Discutii spirituale si ritualuri by the sun & moon.
 
CULTURAL
Vizita la vestitele castele din povesti din Sintra.
Plaja la Oceanul Atlantic
Concert Muzica Fado
Vizita Lisabona, Cascais si Estoril, Cabo da Roca
Experimentat bucataria traditionala.
 
CONFORT
Vila privata cu piscina,
terasa, semineu, V barbeque.
7 nopti cazare camera DB
7 Mic Dejun – Self service
Nelimitat apa, ceai, fructe
Star Gazing si Moon Bath
O gradina imensa cu aer
curat deci super regenerare
……… si alte SURPRIZE CA DOAR ma stii !!!
 
Nu include: Transportul (avion si deplasarile intre locatii), pranz, cina, ghid turistic si intrarile la obiectivele turistice. Mesele vor fi vegetariene cu 3 mese dezlegare la peste 🙂
 
VILA CU PISCINA DOAR PENTRU TINE
Cazare in orasul Sintra, la 1 km de Centrul istoric, recunoscut pentru Castelele sale desprinse din povesti. Vei locui 7 nopti si 8 zile de vis, intr-o vila superba tip castel, traditionala portugheza cu 900 m2 suprafata interioara si 6000 m2 spatiu verde. Vila este privata doar pentru participantii retreat-ului si dispune de toate facilitatile.
 
YOGA IN NATURA SI PE PLAJA
Daca anul trecut am Salutat Soarele de la Oceanul Indian, anul acesta facem Yoga la Oceanul Atlantic. Cele 7 zile de practica yoga zilnica te vor ajuta sa iti imbunatatesti consistent nivelul de sanatate si bunastare prin simplul fapt, caci creierul si toate celulele vor primi oxigen proaspat dintr-o gradina generoasa plina cu flori si pomi. Vom face Shatkarmas tehnici de curatare si infuzii cu uleiuri esentiale terapeutice.
 
INVESTESTI IN TINE!
Portugalia este o tara de vis. Viu colorata, cu stradute intortocheate si cu oameni calzi si primitori. Te vei indragosti imediat de cultura, traditiile si locurile minunate pe care le vei descoperi. Alaturi de oameni super faini, cu pasiuni comune, vei imbina viata de turist cu practica yoga iar rezultatul va fi in cinstea sufletului tau. .…pentru ca Meriti!
Early Bird Lover – 678 Euro – Inscrieri pana pe 15 iunie 2018
Yoga Retreat Lover – 789 Euro – Inscrieri dupa 16 iunie 2018
 
Plata se poate efectua in 2 rate egale (pana pe 1 5 mai/ 15 iulie) Rezervarea locului se face in urma unui avans de 150 euro care nu este rambursabil.
15 Locuri din care 6 libere.
 
HAI CU NOI IN YOGA RETREAT PORTUGALIA!
8-15 septembrie 2018
Detalii la telefon 0722 456 564 sau pe e-mail: simona@qyogaflow.com