Sari la conținut

Business / Corporate Yoga

  • de

Cum sa iti mentii angajatii motivati si loiali? Este o intrebare excelenta iar yoga poate sa te ajute foarte mult in acest sens. In timp ce angajatii tai practica yoga isi vor creste nivelul de productivitate si isi vor reduce nivelul de stres. Plus multe alte beneficii pe care yoga le ofera pe mai multe planuri.

De obicei companiile cu care lucram ( ex: HP Hewlett Packard), aleg sa introduca clasa de yoga la birou in timpul pranzului cu o frecventa de 1 sau 3 ori pe saptamana. Totodata exista si optiunea de a face o clasa de yoga pe luna/ a organiza un workshop sau un program de team building. In functie de cerintele si nevoile companiei vom adapta tehnicile yoga  pentru a atinge cu success obiectivele. Simona Chiriacescu, trainer-ul nostru special este o fire creativa, prietenoasa si profesionista iar in timpul programelor ea foloseste multe povesti motivationale si exercitii practice pe care le combina cu posturile fizice si diferite tehnici din yoga, nlp si coaching.

A investi in membrii echipei tale prin a le sustine starea de sanatate si nivelul de armonie ridicat, va crea un impact  pozitiv pe termen lung in compania ta.

Pentru a planifica urmatoarele sesiuni yoga corporate/ workshop/ team building alaturi de antrenorii nostri, te rugam sa ne contactezi pe adresa: inscrieri@qyogaflow.com