Sari la conținut

Cum sa fii in armonie cu energia primaverii

Fiecare anotimp aduce dupa caz o stare de spirit, o energie propice pentru ca intregul plan al Creatiei sa evolueze. Primavara este asociata cu renasterea, cresterea si creativitatea. Este momentul cand trecem de la perioada de hibernare la a ne trezi la viata, pregatiti de noi inceputuri.

Toata natura prinde viata. Emisfera incepe sa se incalzeasca semnificativ,  facilitand astfel cresterea plantelor care mai de care mai colorate si parfumate.

Primavara este simbolizata cu profunda generozitate si prospetime de alaiul ei de flori, de  lumina si culoare, de ciripitul pasarelelor si fel si fel de miresme si forme .

Vorba lui Victor Hugo “ La fiecare stranut al primaverii apare o noua floare”

Iti recomand sa te lasi cuprinsa de elementele acestui sezon si sa intri in rezonanta cu energia cresterii si reinvierii. Asa cum natura se renaste in fiecare primavera si omul este invitat sa se renasca, sa se redescopere, sa fie creativ. Sa elibereze ceea ce il tine blocat si nu ii permite cresterea si sa planteze semintele unui nou inceput.  Sarbatoreste viata si fii in ton cu nuantele vii ale primaverii, mananca fructe si legume colorate.

Este un moment oportun sa instalezi obiceiuri noi, care sa te scoata din casa si sa te aduca mai aproape de natura. In atmosfera se simte energia iubirii cum pluteste si mangaie fluturii in zbor. Incearca sa acorzi mai mult timp talentelor tale si naturii tale creative. Iesi mai des in parc, conecteaza-te cu pamantul, apa, soarele, aerul si sunetul. Fa lucruri care te bucura si ofera la randul tau bucurie in vietile celorlalti.

Si ca sa fiu si mai aproape de tine, cu informatii si tehnici pentru o primavara excelenta, iti ofer CADOU, ca simbol al primaverii, un YOGA MARTISOR, ce consta intr-o sesiune de 100 de minute Hatha Yoga.

Pentru a intra in posesia Voucherului Cadou, trebuie sa participi la evenimentul de pe facebook AICI, pana pe 01.03. 2016, ora 24.00

Detalii Yoga Martisor AICI

Sa ai o primavara in armonie!

Love

Simona

PS! Cele mai multe schimbari de look au loc primavera J