Trezeste profesorul de yoga din tine!

O experiență transformațională.

Cele 20 de zile de training intensiv sunt structurate astfel incat să te pregătească sa predai in siguranța si cu incredere știința străveche yoga. Si tu poti sa ajuți oamenii sa fie mai sănătoși și mai armoniosi! Fa o schimbare in bine, in tine si in lume!

ESTI PREGATIT SA DEVII INSTRUCTOR DE YOGA CERTIFICAT?

Programul nostru de yoga este creat atat pentru cei care își doresc să devină profesori de yoga  dar este potrivit si celor care vor să își extindă practica de yoga si sa acceseze un nou nivel de bunăstare. Daca te regasesti in descrierea de mai jos, te invităm să participi la cursul intensiv de instructor yoga 200 Ore Yoga Teacher Training/ Yoga Alliance.

 

Îți place să participi la clasele de yoga, să faci parte dintr-o comunitate de yoga și ai totodată o practică de yoga consistentă și constantă…

Ești deja yoginul inspirațional din familia ta, din cercul tău de prieteni, cel/ cea, care îi
încurajează să exploreze profunzimea ființei lor, să experimenteze diferite posturi yoga pentru a-și vindeca corpul și sufletul și împărtășești cu ei practici meditații și alte practici de mindfulness…

Ai găsit o cale de yoga care funcționează pentru tine sau un profesor de yoga care te inspiră să aprofundezi cunoștințele și practica ta de yoga - în timp ce invoci iubire și lumină în viața ta...

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

10 beneficii cand devii instructor de yoga în cadrul Q YOGA FLOW

 • Suntem singura scoala din România care susține YTT certificat YA cu o structură de 20 de zile la rând ( nu module de weekend) la fel cum toate YTT sunt structurate în India, pentru a crea cu adevărat o transformare.
 • Cursul este limitat la 10 persoane. Asta înseamnă că ne pasa de siguranta si intimitatea ta iar profesorii vor avea mai mult timp pentru fiecare student in parte.
 • Fără fast food yoga. Training-ul este creat pentru omul modern pentru care yoga nu este doar practica de la saltea. Este modul în care își gestionează gândurile, emoțiile, obiceiurile și interacționează cu lumea.
 • Înveti sa predai mai multe stiluri de yoga ( Yin Yoga, Vinyasa, Shivananda) având o fundație solidă despre Hatha Yoga.
 • La final, vei avea cunoștințele necesare sa predai peste 100+ de asane, cunoștințe de anatomie, fiziologie, filosofia yoga, pranayama si meditație.

 

 • În timpul cursului, ai ocazia sa predai in fiecare zi 10-15 minute colegilor tai, astfel încât să te familiarizezi cu arta de a preda yoga.
 • După ce absolvi cursul, devii instructor de yoga certificat cu 200 ore YTT recunoscut de catre Yoga Alliance USA, în toata lumea.
 • Sărbătorești ceremonia de absolvire in stil tradițional si te bucuri alaturi de colegii si profesorii tai de o cina de absolvire la cel mai bun restaurant indian din București.
 • Îti oferim oportunitatea sa predai prima ta clasă de yoga ca si profesor de yoga, a doua săptămână după absolvire.
 • Training-ul nostru are loc la studio, nu online. Experienta directă cu profesorii este autentica, plina de suport si dăruire. Scoala Q YOGA FLOW este cotată pe Yoga Alliance de catre studentii nostri cu 5 stele.

Da, sunt pregatit/ă
să devin profesor de yoga!

Hatha Yoga – Arta Prezentului

Hatha Yoga este o metodă sistematică ce rafinează echilibrul contrariilor din fiecare individ (masculin/ feminin, forță/ flexibilitate, intuiție/ rațiune etc.) Hatha Yoga te ajută să îți limpezești mintea și să te muți în Prezent.

A fost timp de sute de ani, abordarea cea mai practică pe care oamenii au folosit-o pentru a-și purifica și întineri corpul și mintea, folosind posturi, meditație, tehnici de respirație și de curățire. Hatha Yoga este o rutină zilnică de yoga care ajută oamenii să aibă o sănătate de fier, relații fericite, o setare mentală pozitivă și să fie mai relaxați și să se bucure de viață așa cum este.

Iată cum definește yogi Trupta Hatha Yoga. Click pe video-ul din dreapta și asigură-te că sonorul este pornit.

Namaste!

CONȚINUTUL CURSULUI

Pe parcursul celor 200 de ore de yoga,  înveți și aprofundezi practicile de yoga acoperind următoarele subiecte:

 • YOGA, direct de la Sursa  (istoria yoga; Yoga Sutra of Patanjali; Stiluri moderne de yoga cat si practici stravechi, Mantras si Kirtans;)
 • HATHA YOGA (Filosofia Hatha Yoga Pradeepika; Shatkarmas – Tehnici de purificare , Jala neti, Nauli, Kapalabhati and Trataka; Bandhas and Mudras; Drishti and inner focus.)
 • ASANA CLINIC (Practica si metoda de predare a peste 100 de asane; Anatomie si fiziologie; Arta aliniamentului in Yoga; Variatii si modificari ale posturilor; Predare supravegheata; Metodologie si practica personala; Yoga pentru intarirea abdomenului si pentru dureri de spate; Arta relaxarii, Savasana, Yoga Nidra.)
 • PRANAYAMA & MEDITATION (Introducere in energia pranica; Corpurile subtile; Chakras; Bandhas; Nadis; Scopul pranayama; Ujjayi, Anuloma Viloma, Kapalabhati, Nadhi shuddhi, Sheetali, Bhramari, Bhastrica Pranayama; Tehnici de meditatie/mindfulness; Puterea mintii si atentia/intentia.)
 • ARTA PREDARII PROFESORILOR DE SUCCES – (Găsirea propriei tale voci de profesor inspirational; Etica si valorile profesorilor; Construirea comunității, oportunități si marketing pentru profesori de succes.)

CARE ESTE PROGRAMUL

YOGA TEACHER TRAINING  - BUCHAREST - ROMANIA

Cele 20 de zile de training intensiv sunt structurate astfel incat tu sa aprofundezi in practica spirituală și să te pregătească sa predai in siguranța si cu incredere știința străveche yoga.

Următorul CURS de Instructor Yoga la care te poti inscrie are loc în perioada  22 Septembrie - 16 Octombrie  2022

Urmatorul Yoga Teacher Training - Awaken the Yoga Teacher Within You - va avea loc în România/ Bucuresti în perioada 22 Septembrie - 16 Octombrie 2022.
-
Poti sa alegi între:
20 zile consecutive la centru între orele 08.30 - 17.30 inclusiv 3 ore pauza masa  + 6 zile de practica acasa ( in fiecare marti si miercuri ).
-
SAU  14 zile consecutive la centru între orele 08.30 - 17.30 inclusiv 3 ore pauza masa.
+ 4 zile de practica acasa ( in fiecare marti si miercuri ).
+ urmatoarele 2 weekend-uri la centru între orele 08.30 - 17.30 inclusiv 3 ore pauza masa.

Toate sesiunile sunt obligatorii pentru a obține certificatul de absolvire.

 

CINE SUNT PROFESORII

Trupteesh Nagaraj Hurikadale

YOGA TEACHER

Pentru Trupteesh Nagaraj Huricadale sau Yogi Trupta, așa cum îl numesc studenții și alți yogi, yoga este un stil de viață. A făcut cunoștință cu yoga pentru prima dată la vârsta de 14 ani și și-a petrecut prima parte a vieții în mijlocul pădurilor și fermelor organice, apoi s-a întors în lumea modernă și a început să predea tainele yoga în India.

Citeste mai mult

Până în prezent, a format peste 1000 de profesori de yoga inspiraționali peste tot în lume – SUA, Franța, Italia, Spania, Germania, Elveția, Norvegia, Suedia, Rusia, Danemarca, India, și chiar Japonia – care ajută la rândul lor mii de oameni să își aprofundeze practica spirituală și să obțină liniște sufletească, mai mult pozitivism și mai multă recunoștință, odată cu integrarea practicii yoga în viețile lor.

Are un stil unic de predare, datorat pregătirii lui în terapie yoga, masaj thai yoga (modulele I și II) și în Reiki (nivelul I și II), care l-a ajutat care l-a ajutat să dezvolte o abordare mai cuprinzătoare față de corp și minte.

Trupta este fondatorul Sneha Yoga (Oil Yoga), o nouă practică de yoga combinată cu Ayurveda, pe care a început să o dezvolte în urmă cu 10 ani.

Când nu predă cursuri de formare profesori yoga și workshopuri în toată lumea, Yogi Trupta își dedică viața noii practici dezvoltate pe care o predă studenților lui în Goa, India. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre „Oil Yoga”, le găsești pe website-ul: www.oilyoga.com

Dintre cursurile și realizările lui de până acum, am găsit unele lucruri fascinante pe care am simțit să le împărtășim cu tine:

 • Are o diplomă de licență în sanscrită – 5 ani de studii la Shri Mata Sanskrita Maha Patha Shala (2000) și bineînțeles o diplomă de licență în yoga – 3 ani de studii laSvyasa Yoga University (2005, Bangalore)
 • A călătorit în multe locuri exotice – Shivanada Ashram, Shri Arbindo Ashram, Mysore, Auroville să se întâlnească și să învețe de la mulți maeștri
 • Are multiple specializări, printre care: Vedanta și Yoga- 5 ani de studii la Veda Vijnana Gurukulam (2005 Bangalore), Ashtanga Course (Mysore, 2006) și Yoga Shiromani (Shivanada Asharam, 2007)

Simona Chiriacescu

YOGA TEACHER

Simona este fondatoarea Q Yoga Flow Body-Mind-Soul Wellbeing, profesoară de hatha yoga E RYT 200, YACEP,  Life Coach si Antrenor Personal.  În ultimii 6 ani, a predat yoga cu dedicare și a organizat workshopuri de auto-descoperire și retreat-uri de yoga în India, Italia Portugalia și România.

Citeste mai mult

Este licențiată în jurnalism și masteranda în Comunicare Socială fapt care a ajutat-o să ajungă  la sufletele oamenilor deschiși sa primească adevăruri profunde cu privire la potențialul uman.

Simona si-a inceput călătoria cunoasterii de sine acum 10 ani si inca de atunci a stiu ca va ajuta oamenii sa isi gaseasca echilibrul.

În 2014, ea a călătorit singură pentru câteva luni în Sud-Estul Asiei, ca voluntar la diferite ashramuri si centre de yoga, și astfel a avut oportunitatea să înțeleagă mai bine natura ego-ului, să practice yoga și să vorbească cu lideri spirituali.

Simona a revenit în India, unde a învățat hatha yoga tradițională și a devenit profesoară de yoga certificată de Yoga Alliance Statele Unite ale Americii si Marea Britanie. De atunci, ea continuă să își perfecționeze practica la diferite ashramuri și centre de Yoga din Nord și de Sud din India, Malaezia, Nepal, Italia și România.

In formarea ei ca profesor de yoga, se regăsesc cursuri si formari, precum
: Diamond Cutter- Geshe Michael Roach
: Unleash the power within you – Tony Robins
: Human design – Greg Braden
: Yin Yoga  50 hrs Ram Jain Arhanta Yoga
: Yoga Anathomy- 30 Hrs  David  Keil
: Silva Method – Rajko Kuzmanovic
: Feng Shui – Cristina Groza
: Formare in coaching – M. Dumitrenco
: Formare in nutritie –  Abc Fitness
: Formare in fitness/aerobic / personal trainer ( Abc Fitness)
– Alte cursuri de weekend  reiky, radiestezie, uleiuri esentiale, meditație, accesarea intuiției.

Simona este și autoarea „Curs de yoga pentru acasă – 12 pași esențiali pentru un antrenament perfect chiar la tine acasă”, lansat atât în română, cât și în engleză, care se găsește pe Amazon.com.

INVESTITIA

Apasă butonul de mai jos „Rezervă-mi locul ACUM” și pornește în călătoria de a deveni profesor de yoga alături de noi.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa verifici secțiunea: INTREBARI FRECVENTE

euro 1599

Sau trei rate de câte 569 euro

(înscrieri până la 30 iunie 2022)

EARLY YOGI

Un program de formare ca profesor yoga de 200 de ore și vizibilitate internațională ca RYT-200 Yoga Teacher, prin Yoga Alliance USA.

 • Instrumente utile ca să îți începi propriile clase de yoga: manual, materiale de curs, geantă de yoga, tricou și notebook.
 • O cină indiană delicioasă la unul dintre cele mai recunoscute restaurante cu specific indian din București.
 • Acces într-o comunitate de oameni cu aceleași interese și valori ca tine.
 • 1 carte de yoga,
 • 1 cutie bețișoare parfumate indiene.

euro 1799

Sau trei rate de cate 619 euro

Înscrieri între 01 iulie - 22 septembrie 2022

LATE YOGI

Un program de formare ca profesor yoga de 200 de ore și vizibilitate internațională ca RYT-200 Yoga Teacher, prin Yoga Alliance USA.

 • Instrumente utile ca să îți începi propriile clase de yoga: manual, materiale de curs, geantă de yoga, tricou și notebook.
 • O cină indiană delicioasă la unul dintre cele mai recunoscute restaurante cu specific indian din București.
 • Acces într-o comunitate de oameni cu aceleași interese și valori ca tine.
 • 1 carte de yoga,
 • 1 cutie bețișoare parfumate indiene.

Fă ceea ce îți place cu adevărat și nu vei mai munci nicio zi din viața ta!

Programul nostru de yoga este creat atat pentru cei care își doresc să devină profesori de yoga  dar este potrivit si celor care vor să își extindă practica de yoga si sa acceseze un nou nivel de bunăstare.

Următorul CURS de Instructor Yoga are loc în perioada  22 Septembrie - 16 Octombrie 2022

Profesor de hatha yoga certificat

RYT 200 cu Yoga Alliance

După absolvire, primești certificatul care atestă că ai finalizat cursul de instructor yoga de 200 de ore organizat de Q Yoga Flow, școala de Yoga (RYS 200) înregistrată de YA SUA.
Prin înscrierea pe website-ul oficial https://www.yogaalliance.org/ iti poți crea un profil personal profesor de yoga calificat la nivel mondial și să câștigi astfel mai multă vizibilitate și credibilitate.
Ca și membru RYT-200 beneficiezi de reduceri la ateliere de lucru on-line viitoare și burse.

Da, sunt pregatit/ă!

Ai un cupon de reducere? Folosește-l chiar acum!

Întrebări frecvente (FAQ)

Pentru cine este potrivit programul transformațional de 200 de ore?
Poți să te înscrii în acest program pentru dezvoltarea ta personală și aprofundarea practicii tale de yoga sau dacă dorești să îmbrățișezi o nouă carieră ca si profesor de yoga. Pornești într-o călătorie transformațională, care te duce la următorul nivel de bunăstare în toate ariile vieții tale.

Trebuie să fiu la un anumit nivel de yoga?
A fi instructor de yoga nu are nimic de-a face cu faptul că poți sau nu, să faci toate posturile. Cu toate acestea, ca să devii instructor de yoga este necesar să ai o practică solidă de yoga și în afara orelor de curs, pe care să o fi început de cel puțin 1 an de zile dintre care trei luni de zile (ideal să fi făcut practică zilnic).

Cât durează cursul?
Cursul se desfășoară timp de 4 săptămâni intensiv, cu câteva zile de pauză. Participarea la toate clasele este obligatorie. Pentru mai multe detalii te rugăm să verifici secțiunea „Program”.

Există un număr maxim de studenți?
Da, închidem înscrierile după ce se înscriu și confirmă participarea 10 persoane. Cursul poate să aibă loc cu minim 5 persoane. În cazul în care nu se strânge minimul de 5 persoane cu două săptămâni înainte de data de incepere, cursul va fi anulat și vei primi toți banii înapoi. Dacă se întâmplă ceva neprevăzut și cursul este anulat, primești înapoi toți banii pe care i-ai dat.

Ce metode de plată acceptați?
Plata se face doar prin transfer bancar direct. Toate prețurile sunt în euro, iar plata / plățile efectuate vor fi convertite în lei la cursul zilei.

Unde se ține cursul?
In Bucuresti. Locația va fi anunțată ulterior participațiilor. Aceasta oferă o sala frumoasă de yoga, bucătărie, grădină, o cameră pentru relaxare. Te rugăm să îți aduci propria saltea de yoga. În timpul pauzei vei putea să te relaxezi, să tragi un pui de somn sau să îți prepari singur/ă mâncarea în bucătărie (fără aragaz).

Ce trebuie să știu pentru a începe cursul?
Te rugăm să înțelegi că acest curs este unul intensiv și prezența este obligatorie în toate zilele pentru a primi la final certificatul de instructor de yoga. Nu acceptăm să lipsiți la nici o clasă.

Ca să te înscrii, tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul „Rezervă-mi locul ACUM” și să completezi formularul de înregistrare.

Acest curs îmi oferă cunoștințele și diploma să pot să predau yoga altor persoane?
Da! La finalul cursului vei primi o diplomă care să ateste că ești instructor de yoga calificat cu 200 de ore de studiu. Această diplomă îți ofera cunostintele necesare să predai yoga în întreaga lume și se obține doar dacă treci examenul teoretic și practic pe care îl susții în ultima zi. Pentru susținerea examenului, vei avea la dispoziție o zi de pregătire și tot sprijinul nostru. In Romania, aceasta diploma nu este atestată de ministerul muncii sau educației, deoarece yoga nu apare in codul muncii ca si meserie ci este ca o disciplină opțională.

Cum pot deveni instructor de yoga acreditat de Yoga Alliance SUA?
După absolvire, vei primi din partea noastra Certificatul RYT 200 care atestă că ai finalizat cu succes programul transformațional de 200 de ore de yoga, organizat de școala noastră de yoga, QYoga Flow, recunoscută si inregistrata la rândul ei de organizația Yoga Alliance SUA.

Dacă dorești să îți crești vizibilitatea și credibilitatea și să construiești, de asemenea, un profil personal calificat de profesor de yoga, îți recomandăm să te înregistrezi și pe site-ul lor oficial https://www.yogaalliance.org .

Taxa de înscriere este in jur de 100 $ pe an și pe lângă listarea numelui tău la ei pe website ca profesor de yoga certificat RYT-200, beneficiezi de reduceri pentru workshop-uri on-line viitoare burse și mult mai mult, valabile doar pentru membrii.

Oferiți și demipensiune?
Nu, nu oferim cazare și masă, dar putem aranja să stai într-un apartament frumos. Costul apartamentului este de 750 de euro pe o lună de zile și poți sta cu alte cinci persoane. Dacă vrei să ai cazarea asigurată, te rugăm să ne anunți din timp.

În ce limbă se tine cursul?
Cursul se tine in limba engleza/romana. Clasele susținute de profesorii noștri care nu vorbesc romana, vor fi predate in limba engleza. Clasele susținute de profesorii români, vor fi predate in romana atât timp cât nu sunt si alti participanți de alta naționalitate. In acest caz, training ul va fi susținut complet in limba engleza. Nu oferim traducere însă iti suntem mereu alaturi cu orice informații suplimentare.
Este necesar sa înțelegi limba engleza. Clasele de group teaching se predau de studenți in limba cu care se simt confortabil. La fel si examenul.

Ce altceva mai trebuie să știu?
În timpul cursului, nu este permis fumatul, alcoolul sau comportamentul răutăcios.

Recomandăm o dietă vegetariană.

Din cauza COVID 19, din pacate Yogi Trupta va susține clasele doar online.

Dacă te înregistezi și faci plata și, din păcate, nu poți participa la curs din oricare motive, te rugăm să iei aminte faptul că nu primești banii înapoi.

CONTACT

Strada Alexandru Magatti, nr 9 
Sector 3 - zona Metrou Piata Muncii
Centrul Holistic Soma 
Bucuresti - Romania 

Mob: +40 722 456 564 

e-mail: cursuriyoga@gmail.com 
simona.chiriacescu@yahoo.com - romana
qyogaflow@gmail.com - romana

truptayoga@gmail.com - engleza