Sari la conținut

Cuvinte de intelepciune pentru fiecare zi

Intelepciunea fata de orice si oricine reprezinta o virtute. Cand le citim sau ascultam vorbele misticilor sau marilor maestri spirituali simtim cum suntem calauziti de o incomensurabila intelepciune.

wisdome QYogaFlow

Incepand de maine, pe site-ul www.qyogaflow.com vei putea gasi in fiecare zi o scurta invatatura menita sa te ajute sa reflectezi cu intelepciune asupra vietii tale.

Mesajele sunt extrase din cartea ” Cuvinte de intelepciune pentru fiecare zi ” a lui Paul Ferrini si contin cate o invatatura spirituala pentru fiecare zi a anului. Aceasta carte a contribuit la trezirea mea spirituala si a multor altora, motiv pentru care imi doresc sa le impartasesc si cu tine.

Pentru a fi fericit, nu trebuie sa “faci” nimic, sa “cumperi” nimic, sa “bei”nimic. Nu exista o cale spre fericire. Fericirea este insasi calea. Paul Ferrini.

Paul Ferrini este un mare invatator al noului mileniu. A scris peste treizeci de carti de iubire, videcare si iertare. Lecturile sale ajuta oamenii sa isi deschida inimile catre prezenta Divina din ei insisi si din ceilalti.

” Fiecare zi ofera o intelepciune incredibila, cu conditia sa putem vedea principiile spirituale care opereaza in spatele evenimentelor si imprejurarilor care au loc in vietile noastre. Constientizarea acestor principii necesita o practica zilnica, ce ne ajuta sa privim sub stratul superficial al vietilor noastre si care ne incurajeaza sa infruntam adevarul, chiar si atunci cand acest lucru este greu de facut. Cuvinte de intelepciune pentru fiecare zi este un instrument care te poate ajuta sa-ti intelegi lectiile spirituale, pe masura ce ele se desfasoara in fiecare zi din viata ta. ” Iyanla Vanzant

Pentru mai multe informatii despre activitatea lui Paul, poti intra pe site-ul www.paulferrini.com. Poti comanda cartea ” Cuvinte de intelepciune pentru fiecare zi ” dand click aici.

Asadar, maine vom porni calendarul spiritual cu “Sfantul Graal”, prima invatatura de intelepciune.

Sa ai o saptamana excelenta!