Despre miracolul apei

Apa este unul dintre cele patru elemente fara de care omul si viata nu ar putea supravietui. Suntem peste 75 % apa iar planeta pamanat este acoperita peste 70 % cu apa. Un procent destul de mare care ar trebui sa iti dea de gandit si sa te deschida mai mult catre intelegerea rolului extrem de important pe care apa, il are in viata ta. Idei precum “ Apa are memorie”, “ Apa detoxifica organismul“ au devenit populare in societatea noastra moderna insa din pacate majoritatea oamenilor tin aceste informatii depozitate undeva la nivel mental, fara sa le puna in aplicare . Vom face o scurta incursiune asupra beneficiilor enorme pe care apa le are asupra organismului uman si a vietii in general.

apa-dreapta2

Experiente si beneficii

Prima experienta soc pe care am avut-o cu apa a fost momentul cand m-am hotarat in sfarsit sa beau mai multa apa decat de obicei.  Cand spun de obicei ma refer la mai putin de jumatatea din cantitatea zilnica recomandata intr-o zi ( adica 1 litru).  Asadar m-am hotarat sa consum intre 2-3 litri de apa pe zi. Chinuit, nechinuit, dupa 5 zile rezultatul a fost uimitor, ceea ce m-a facut sa inteleg  importanta apei in viata mea.  Rezultatul a fost urmatorul: 3 kilograme pierdute, o digestie excelenta si mai multa energie in viata mea.  Din aceasta experienta am inteles faptul ca apa nu este un aliment pe care sa il consum doar atunci cand imi este sete. Beneficiile consumului de apa sunt legate de intreaga functionare corecta a corpului, ajutand in mod deosebit reglarea metabolismului si restabilirea nivelului de energie.

A doua experienta esentiala care a contribuit la schimbarea perceptiei mele  asupra apei, s-a datorat experimentului realizat de Masaru Emoto. Japonezul a demonstrat faptul ca structura moleculara a apei se deformeaza in functie de emotia si gandul pe care i-l atribui apei atunci cand o consumi. Masaru, a pus aceeasi calitate de apa in doua recipiente. Inainte de a ingheta apa din primul recipient  acesta i-a adresat cuvinte precum “ te urasc, te invidiez, violenta” iar apei din cel de-al doile recipient i-a spus cuvinte precum “ te iubesc, multumesc”. Apoi a studiat microscopic rezultatul iar ceea ce a descoperit a fost de-a dreptul incredibil. Structura moleculara a apei din paharul cu emotii negative avea o forma dezordonata, dezorganizata in timp ce forma celeilate , amprentata cu ganduri si emotii pozitive era una cristalina. Prin acest experiment Masaru Emoto a demonstrat faptul ca apa are memorie si ca structura moleculara a apei se modifica in interiorul tau in functie de gandurile tale.

Datorita faptului ca apa in crestinism reprezinta un element sfant prin taina botezului si spalarea trupului in apa sfanta, ar trebui sa acorzi o mai mare constientizare fata de modul in care o percepi si o utilizezi. Fiecare dus, fiecare inghititura de apa si fiecare baie in mare, poate sa se rezume doar la o actiune sau poate fi totodata si un act de spalare a energiilor negative si improspatare cu vitalitate si iubire.

apa-dreapta3

Daca ai citit acest material pana aici, iti recomand sa faci un experiment. Pentru urmatoarele 10 zile, foloseste apa intr-un mod constient. Asta inseamna ca atunci cand bei, transmite-i apei ganduri de iubire iar atunci cand faci baie simte cum fiecare celula a corpului tau elibereaza informatiie negative si se reface in lumina si iubire. Ai incredere ! O sa functioneze!

Calitatea apei pe care corpul tau o ingereaza are totodata un impact major asupra sanatatii tale.

Concentraţia ionilor de hidrogen al unei ape pure la temperatura camerei este 7, adică neutră. Sub valoarea de 7 apa devine acidă, iar peste valoarea de 7 devine bazică sau alcalină.  Persoanele care isi doresc ca piarda in greutate trebuie sa stie ca o cura de slăbire trebuie întotdeauna să înceapă cu procesul de alcalinizare. Fără alcalinizare, fluidele corporale nu vor putea dizolva grăsimea. Iti recomand sa iti achizitionezi un dispozitiv de apa PI, de 750ml, pe care il poti lua cu tine in fiecare zi, astfel incat tu sa consumi apa alcalina la purtator.

apa-dreapta1

Pe site-ul www.eapavie.ro, gasesti mai multe dispozitive si tehnologii de apa pi. Clientii recomanda PIMAG Waterfall, pentru ca toata familia sa beneficieze de apa curata, ionizata si structurata. Capul de dus PiMag Ultra este un produs premium destinat  consumabilelor de toaleta. Acest  cap de dus filreaza impuritatile si neutralizeaza clorul din apa lasand apa alcalina si pura.

Obisnuieste-te sa devi mai constient de modul in care iti consumi energia vitala si bucura-te pe deplin de beneficiile utililizarii apei in viata ta.

Citeste pe www.eapavie.ro toate informatiile necesare despre apa alcalina, ionizata si structurata.

 

Cu drag

Simona

www.QYogaFlow.Com

Avatar utilizator

Posted by qyogaflow