Sari la conținut

Doneaza rechizite pentru copii

Dar din Dar se face Har 🙂
Impreuna cream o lume mai buna!

Luna Decembrie straluceste de bucurie, mese colorate si daruri minunate. Ne bucuram sa primim si sa oferim cadouri. Din pacate nu toata lumea traieste aceeasi magie a sarbatorilor de iarna. Imagineaza-ti un Craciun fara cozonaci, fara colinde, fara cei apropiati langa tine. Dar, cum ar fi daca cu totii am contribui sa facem ca sarbatorile sa fie Magice pentru toata lumea.

Ce spui? Are you in?

In luna Decembrie pana pe 24.12.2015, Q Yoga Flow & Friends, strange rechizite pentru copiii din cadrul Asociatiei Pavel.

Ajuta si tu copiii sa zambeasca si  ofera-le dreptul la educatie, la creativitate. Iti garantam ca micutii vor aprecia enorm gestul tau, un simplu caiet, un set de carioci, ii va face foarte fericiti si vor simti ca sunt iubiti.
Fii si tu alaturi de copii cu: acuarele, markere pentru copii, creioane colorate, tempera, blocuri de desen, caiete, ghiozdane sau penare, instrumente de scris, hârtie creponată. Mai poti darui Jocuri educationale  sau produse de igiena.
……………………………………………………………..
Cum sa procedezi?
Poti sa aduci rechizitele:
* Pe 5 decembrie la Sarbatoarea Ingerilor, Eveniment Caritabil – Hotel Royal,  Program 10.00-18.00

sarbatoarea ingerilor, doneaza rechizite, yoga,


* Pe 5 decembrie la evenimentul Yoga & Meditatie la Salina, Program 13.00-14.30  – 
Salina ABC- Strada Delea Noua , nr 15

* Pe 8 Decembrie la evenimentul ” Yoga in 12 Pasi” Workshop Gratuit – Hermitage Urban Spiritual Hub- Program 16.30-21.30, Strada Mihai Eminescu, nr 127


* In fiecare miercuri de la ora 18.30 la sediul centrului BioFocus, unde se tin cursurile de Yoga; 
Adresa: Calea Calarasilor, nr 161
…………………………………………………………………
In luna Decembrie, ne bucuram ca 5 % din toate incasarile DVD-ului “Curs de yoga pentru acasa” sa fie directionate pentru a cumpara rechizite acestor copilasi.

Darul tau conteaza enorm pentru acesti copilasi.
Iti multumim din suflet!


Impreuna cream o lume mai buna
www.QYogaFlow.com
Namaste