Sari la conținut

Curs de YOGA incepatori


Detalii Eveniment

Acest eveniment a fost pe 11 iulie 2023


Vino la cursul de yoga pentru începători sa inveti sa practici yoga in siguranta si sa restabilesti o relatie de iubire si armonie intre corpul si mintea ta.

In cele 12 sesiuni ai oportunitatea sa te reconectezi cu tine la un nivel mai profund si sa iti gasesti inspiratia necesara pentru noi inceputuri. Practica de yoga te susține in demersul tău către un corp suplu, o mai buna mobilitate, fara dureri și bineînțeles o minte clara, relaxata, fara stres.

* Sunt doar 16 locuri si se ocupa in ordinea inscrierii.

_________________________________

Primesti 100 % informatii si tehnici extrem de valoroase si un program bine structurat de hatha yoga traditionala.
Cursul este orientat spiritual si nu dogmatic.

🔛 Programul include posturi yoga si tehnici de respiratie & meditatie dar si filosofia yoga pentru ca tu sa obtii cele mai bune rezultate atat fizic cat si mental.

Cursul se adreseaza atat incepatorilor cat si celor care deja practica yoga.
__________________________________

Ce primesti?

* Fiecare sesiune include aproximativ 20 minute introducere privind subiectele de mai jos, 50 minute practica ( posturi, respiratie, meditatie) si 20 minute partea de incheiere, savasana, relaxare, constientizare, chanting.

Subiecte tematica introducere

* 3 clase despre filosofia yoga care te ajuta sa iti constientizezi radacinile si miezul fiintei.

* 3 clase axate pe aliniament, posturi, tehnica, denumiri posturi, sfaturi, recomandari si contraindicatii in functie de corpul tau si nivelul tau de flexibilitate.

* 3 clase in care inveti sa respiri corect si inveti despre prana, pranayama si chakra astfel incat sa obtii o stare vibranta de energie din interior in exterior.

* 2 clase meditatie in care esti invitata sa faci pace cu gandurile si emotiile tale, obtinand astfel o minte mai calma si mai relaxata.

* 1 clasa recapitulare care te ajuta sa pui toate bucatelele de puzzle din cele 11 sesiuni intr-un tablou perfect si care iti serveste ca un model de practica si inspiratie in viata de zi cu zi.

De ce sa participi?

* Inveti bazele și secretele practicii de yoga, de la filosofia yoga pana la practica moderna aplicabila in zilele noastre.

* Inveti cum sa realizezi corect posturile de yoga din punct de vedere muscular si articular astfel incat sa nu te mai lupti cu durerile de spate, picioare si nu numai.

* Cum sa gestionezi stresul de zi cu zi prin practici de mindfulness si meditatie si cum sa iti reconfigurezi retelele neuronale ca sa te bucuri de liniste si sa te simti implinita.

* Cum sa respiri corect astfel incat sa iti reglezi farmacia interna sa te sustina fara ca sa mai fie nevoie sa apelezi la medicamente sintetice pentru orice .

* Peste 30 de posturi yoga cu tehnica si aliniament complet pe care le poti practica in siguranta ulterior acasa.

* 3 tehnici de respiratie care sa te sustina in functie de obiectivul tau, daca vei avea nevoie de relaxare, echilibru sau mai multa energie.

* Vei aprecia corpul, viata si sanatatea la un alt nivel. Acest curs te ajuta sa constientizezi importanta nutritiei si a miscarii dar te pune la fel de bine in contact si cu latura ta spirituala.

Alte beneficii!

Q & A la finalul fiecarei sesiuni
Sesiunile sunt inregistrate pe platforma Zoom Meeting si ai acces o saptamana la ele.
Dacă nu poți participa la o ședința, o recuperezi pe zoom sau poți participa la cursurile de miercuri.
5 % reducere in Clubul pentru femei Zen in perioada de valabilitate a abonamentului.
2 invitatii la cursul de yoga pentru cineva drag tie, în limita locurilor disponibile în sala
* ofertele nu se cumulează cu alte promoții

Care este structura/durata cursului?
La studio sau online, cursul are loc saptamanal, in ziua de marti, ora 18.15 -19.45 incepand din data de 18 aprilie 2023 pana pe 11 Iulie 2023 (pe 30 mai nu se tine cursul).


✔ Cat costa?

Investitia ta pentru Cursul complet de 12 sesiuni costa 999 ron care poate fi achitat integral sau in 2 transe ( 599 ron pana pe 10 aprilie și 399 Ron pana pe 20 mai 2023) Poti sa te inscrii si cu abonamentele de 5 sed (549 Ron) sau 8 sed. (759 Ron) dar au intaietate cursanții care solicita tot cursul.
Abonament online: 599 ron


✔ Unde are loc cursul de yoga începători:
in locatia Centrului Soma, la 5 min metrou Piata Muncii.


✔ Cine este profesorul?

Simona Chiriacescu, fondatoarea Q Yoga Flow (Scoala recunoscuta de Yoga Alliance International), antrenor de yoga, lifecoach și specialist Thai Massage Therapy. ‘De cativa ani buni ma instruiesc continuu si promit sa iti ofer o experienta valoroasa care sa te ajute sa-ti atingi obiectivele.”

✔ Cum iti rezervi locul? LOCURILE SUNT LIMITATE!
Rezerva-ti locul acum prin email la cursuriyoga@gmail.com sau la telefon/ whatsapp 0722456564, cu numele complet și numărul de telefon, menționând “Curs de YOGA Începători”. Ulterior confimarii inscrierii vei primi datele firmei unde sa faci plata cursului. Cursul se achita in avans iar banii nu se returneaza in cazul in care nu mai poti participa. Ai posibilitatea sa te alaturi urmatoarei grupe.

✔ Ce ar mai trebui sa stii?
Ai nevoie de haine comode. Salteaua poti sa vii cu ea sau iti oferim noi. Iti vom deschide usa chiar daca intarzii. Cursul este adresat atat incepatorilor cat si celor care au mai practicat yoga. Cursul se desfasoara intr-un mediu prietenos si in siguranta. Iti recomandam ca ultima masa sa aiba loc cu cel putin 2 ore inainte de curs. Bonusurile și discount-urile nu se cumulează cu alte oferte.

Te așteptăm cu drag la Yoga,
Namaste