Restorative & Yoga Nidra

O clasa de introspectie, special structurata pentru relaxarea coloanei vertebrale si pentru armonizarea intregului organism.  Vei fi ghidata in training-ul tehnicilor de respiratie iar apoi vei practica posturi blande de yoga pentru destinderea picioarelor, soldurilor, spatelui, umerilor si a gatului. Am adus special pentru tine din India accesorii precum bolstere, caramizi si perne pe care le vei folosi in posturi pentru a crea stabilitate, confortabilitate si o mai buna relatie cu tine insuti. 

Detalii Eveniment

Acest eveniment va avea loc de pe 16 octombrie 2019 pana pe 19 februarie 2020. Va avea loc din nou pe 19 februarie 2020 6:30 pm


O clasa de introspectie, special structurata pentru relaxarea coloanei vertebrale si pentru armonizarea intregului organism.

Vei fi ghidata in training-ul tehnicilor de respiratie iar apoi vei practica posturi blande de yoga pentru destinderea picioarelor, soldurilor, spatelui, umerilor si a gatului.

Am adus special pentru tine din India accesorii precum bolstere, caramizi si perne pe care le vei folosi in posturi pentru a crea stabilitate, confortabilitate si o mai buna relatie cu tine insuti.

La final, corpul se va simti relaxat si vei fi ghidata in yoga nidra, o practica unde vei experimenta o stare profunda de pace launtrica.

Fiecare sesiune de Restorative Yoga este unica si naturala, ca o plimbare prin parc. Cateodata te vom mai surprinde cu clopotei sau boluri tibetane.

Nu este nevoie de nicio pregatire anterioara.

Aceasta clasa ajuta in destinderea coloanei vertebrale si este ideala celor care isi doresc mai multa liniste interioara si un stil mai usor (Yin) de miscare. Iti promitem ca vei avea parte de o experienta relaxanta dupa care te vei simti proaspata si echilibrata.

Cost Sesiune: 79 Ron / 11 Locuri disponibile