Fa-ti practica si totul vine de la sine

Pattabhi Jois unul dintre marii maestri yogini care a adus yoga in lumea moderna spune ca “Yoga este 99 % practica si 1 % teorie”. Si asta este extrem de adevarat deoarece atingi intelepciunea in momentul in care constient, aplici in viata reala informatiile si cunostintele pe care le ai la nivel mental.

Cu alte cuvinte, nu este suficient sa citesti carti, sa mergi la cursuri si sa asculti discursuri inspirationale. Este necesar sa te implici si sa aplici aceste cunostinte in viata ta de zi cu zi.

Probabil ca zici : Suna bine DAR stii eu sunt o persoana foarte ocupata. Nu am timp.

In primul rand iti recomand sa privesti yoga ca pe ceva care iti ofera timp, nu care iti ia timp. Ceea ce iti fura timpul sunt gandurile si obiceiurile  zilnice care multe dintre ele sunt inutile si nefolositoare. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca unele dintre ele sunt chiar daunatoare. Daca faci o intelegere cu tine si faptul ca vei practica 20 minute de yoga zilnic iti vei da voie sa iesi afara din cutie – in lumea tuturor posibilitatilor.

Poti practica asane, meditatie, respiratie, afirmatii, rugaciuni sau orice altceva care iti ofera flexibilitate in trup si minte. Dupa practica te vei simti echilibrat, relaxat dar si energizat.

Ce poate fi mai special de atat? ☺ Vei fi pregatit sa iti duci atributiile la bun sfarsit, cu mult mai multa usurinta, libertate, putere de concentrare …….. si in primul rand cu mai multa liniste interioara.

Unii oameni isi doresc atat de mult ca viata lor sa se transforme insa fac prea putini pasi in acest sens. Asteapta ca cineva, sotul, prietena, un nou job sau guvernul sa ii salveze. Te provoc sa rupi lantul slabiciunilor si sa iti cunosti potentialul. Daca iti doresti o lume mai buna, incepe cu tine! Ia decizia de a practica 20 minute de yoga zilnic.

Prin aplicarea metodelor si principiilor yogine in viata de zi cu zi, nu doar pe salteluta de yoga si iti vei descoperi puterea de a trece dincolo de bariere catre posibilitati.