Gentle Yoga Pranayama

Aceasta clasa este foarte usoara si are un impact major asupra starii de spirit. De ce?

Pentru ca respiratia este ca un pod intre corp si minte. Cu cat respiri mai profund cu atat mintea se relaxeaza din ce in ce mai mult. Fiecare clasa incepe cu 10 minute de introducere cu instructiuni si prezentare despre ce anume este prana si modul in care ne incarcam corpul cu energie vitala atunci cand practicam yoga si tehnicile de respiratie.
Nu este nevoie de nicio pregatire anterioara. Cu toate acestea daca suferi de epilepsie, atacuri de panica, probleme urechi, inima, te rugam sa consulti doctorul inainte.

Vei fi ghidata 30 de minute in training-ul tehnicilor de respiratie & pranayama iar apoi vom practica 30 minute de posturi yoga pentru relaxare folosind accesorii precum caramizi, perne si paturi. La final te vei bucura de 20 minute de relaxare ghidata (yoga nidra).

Aceasta clasa este perfecta pentru cei care isi doresc un stil de posturi relaxante ce implica miscari usoare, respiratie si pace interioara. Iti promitem ca vei avea parte de o experienta magnifica care iti va face corpul mai flexibil, mintea mai calma si sufletul sa radieze de iubire si armonie.

Alatura-te urmatoarei clase de gentle yoga pranayama- completand formularul de inregistrare.

Avatar utilizator

Posted by content