Sari la conținut

Ziua Internationala Yoga – 21 Iunie – Video

Yoga a fost inteleasa si perceputa in diferite moduri in functie de zona si modul in care profesorii au transmis aceasta cunoastere.

Multi oameni spun ca yoga este un stil de viata echilibrat, altii spun ca yoga i-a ajutat sa aibe corpul puternic si flexibil, eliberat de orice forma .de boala. In zilele noastre sunt peste 30 de milioane de practicanti yoga din toate colturile lumii si numarul este in crestere.

Sub toate formele ei, Hatha, Kriya, Ashtanga etc. oamenii au reusit sa integreze intelepciunea yoga si sa o impartaseasca mai departe.

Marti, pe 21 iunie te invit sa sarbatorim impreuna Ziua Internationala Yoga, in numele uniunii si echilibrului.

Unii oameni cred ca nu pot face yoga pentru ca nu sunt suficient de flexibili sau pentru ca nu inteleg exact ce este yoga. Eu personal iti reconand sa nu iti faci griji de acest aspect. Yoga nu este despre flexibilitate sau cat de multe  cunostinte ai. Dar cu siguranta cu cat iti faci practica mai des cu atat vei deveni mai flexibil. Nu incerca sa intelegi yoga. Dar vorbeste, gandeste si actioneaza constient spre binele tuturor celor implicati.

Pe 21 Iunie, toate religiile, toate rasele, oameni de toate varstele, se intorc in punctul creatiei, focusandu-si atentia in interior.

Te invit sa fii alaturi de noi, reconectat la starea ta de naturalete si sa ne ajuti sa ne trimitem noua insine si tuturor fiintelor din Univers, gandurile noastre de pace si echilibru.

Ziua Yoga este Ziua Ta!

Asculta-ti respiratia, fa-ti practica si primeste in inima ta, cel mai frumos cadou: darul vietii. Oriunde ai fi, fa-ti timp sa-ti asculti sunetul pacii interioare.

Iti trimit toata dragostea si aprecierea mea pentru ca ai citit aceste randuri, abia astept sa ne revedem pe 5 iulie, cand reincepem clasele de yoga.

Cu recunostinta,

Simona

PS! Intre 14-18 septembrie facem tabara de yoga in Italia. Hai cu noi!